Surorile Oșoianu au emoționat până la lacrimi o lume. Peste 4 milioane și jumătate de oamen i au ascultat colindul pe care solistele- cu voci parcă gemene- în colaborare cu trupa Subcarpați- ni l-au făcut cadou de sărbători.

Granițele dintre hip-hop, folclor și electro au fost sparte însă la festivalul Electric Castle- acolo unde recitalul artiștilor a dus publicul în delir- iar surorile Oșoianu au cucerit iremediabil tânăra generație.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Inevitabil- melodiile- considerate de mulți specialiști adevărate capodopere- au trecut frontierele- au fost ascultate și apreciate pe întreg mapamondul.

Cele cinci surori, voci ireal de frumoase

Valentina, Ileana, Romela, Iulia şi Maria sunt din Basarabia- iar muzica lor a ajuns departe. Una dintre cele mai vechi piese din repertoriul lor a răsunat chiar și la festivalul de film de la Berlin. Iar anul acesta mai multe companii le-au racolat pentru spoturi publicitare- ba chiar pentru coloana sonoră a unor jocuri video.

Combinația poate ciudată dintre solistele în port popular cu o lume virtuală pare cumva magică- ireală- tocmai de aceea succesul a fost atât de mare!

Surorile Oșoianu, căutate pentru jocuri video

Mulți nu știu- însă- că piesa nu e din folclor- ci a fost compusă de un argentinian care a câștigat două premii Oscar- iar surorile recunosc că atunci când au primit oferta habar nu aveau cu ce se mănâncă jocurile video!

„Ne-a responsabilizat, era complicat de la început! Nu e rău că cineva a simțit o doină, înseamnă că tinerii noștrii știu ce e doina!”, spun ele.

În ciuda succesului- surorile Oșoianu rămân basarabence simple- cu o prezență scenică bine gândită- dar cu o viață liniștită în spatele reflectoarelor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si