România este pregătită să învingă Slovacia și să se poziționeze pe primul loc în grupa E, după mesajul transmis jucătorilor de antrenorul Edi Iordănescu, pentru a avea un adversar mai facil în optimile de finală de la EURO 2024.

Citește și: Euro 2024. Veste bună pentru echipa României înainte de meciul cu Slovacia. Cum arată clasamentul final din Grupa A

România – Slovacia este meciul care poate duce Naționala în optimile de finală la EURO 2024, iar un rezultat de egalitate califică ambele echipe. Va juca România la egal?

Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru meciul România- Slovacia

Antrenorul României le-a vorbit jucătorilor înainte de meciul cu Slovacia, programat mâine de la 19:00 ora României, la Frankfurt.

Forțăm victoria știind că 3 puncte coroborate cu scorul de la Ucraina – Belgia înseamnă să câștigăm grupa și să avem adversari mult mai accesibili în optimi de finală, dar și zile în plus de recuperare pentru jucători- este mesajul lui Edi Iordănescu.

"Băieți, mesajul meu e clar. Jucăm pentru primul loc, jucăm să câștigăm grupa! Așa cum am dat totul în fiecare secundă până acum, vom da totul în fiecare secundă și acum și oricând! Nu putem să fim luptători în fiecare meci dacă nu suntem, de fapt, luptători mereu! Am venit la EURO ca

să ieșim din grupă și facem orice pentru asta!”, ar fi spus Edi Iordănescu înaintea meciului România Slovacia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Antrenorul României a mai spus, potrivit ProSport: "Da, un rezultat de egalitate cu Slovacia ne califică.

Dacă se va termina așa, vom fi fericiți. Dar ca să se termine așa, trebuie să ieșim total montați pentru a câștiga acest meci!"

Care este echipa cu care Edi Iordănescu va aborda partida România vs Slovacia

Selecționerul Edi Iordănescu pregătește un prim 11 identic cu cel folosit în partida precedentă, cu Belgia, informează uefa.com.

Echipa probabilă a României cu Slovacia: Niță- Rațiu, Drăguşin, Burcă, Bancu- M. Marin- Man, R. Marin, Stanciu, Mihăilă- Drăguş.

Singura necunoscută, în accepția jurnaliștilor români prezenți în Germania, este dacă Edi Iordănescu nu va reveni la Florinel Coman ca titular, în locul lui Mihăilă.

Naționalei

Edi Iordanescu, la antrenamentele Naționalei

[Sursa foto: FRF]

Meciul calificării în optimile Euro 2024, la Frankfurt

În ziua meciului cu Slovacia, de la ora 13:30, suporterii României din Frankfurt vor avea parte de o surpriză de proporții.

Potrivit FRF, în Fan Zone-ul special amenajat, va fi proiectat filmul „În inima Naționalei”, o producție plină de emoție pe care niciun fan nu trebuie să o rateze.

Pentru prima oară, camerele video au intrat cu adevărat în culisele echipei naționale, oferind spectatorilor o privire intimă și nefiltrată asupra vieții din spatele gazonului și al meciurilor.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Filmul prezintă mărturisiri sincere și personale ale tricolorilor, aducând emoție chiar și celor care nu sunt fani înrăiți ai fotbalului.

Această producție unică îi prezintă pe jucătorii naționalei așa cum nimeni nu i-a cunoscut până acum, cu trăirile lor autentice de la începuturile carierei și până la momentele de succes.

„În inima Naționalei” surprinde atât momente de tensiune cât și zâmbete, oferindu-le spectatorilor ocazia să parcurgă o călătorie intimă în vestiarul tricolorilor și să simtă pulsul echipei. Toate filmările sunt prezentate în forma lor naturală, fără nicio dublă trasă, păstrând autenticitatea și emoția brută a fiecărei secvențe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si