Peste 900 de mii de români care poartă numele de Andrei sau Andreea şi derivate din acestea, îşi serbează ziua, astăzi, de Sfântul Apostol Andrei. Printre ei se află și Andreea Marin. Colega mea, Dana Luțu a mers acasă la Zâna Surprizelor, pentru a-i ura La mulți ani, a transmis Cristina Dorobanțu.

Surprize pentru Andreea Marin

- Astăzi m-am gândit să-i fac surpriză uneia dintre cele mai apreciate vedete autohtone.

Este o femeie independentă, puternică, frumoasă, și ne-a mărturisit că se simte extrem de fericită și mulțumită că părinții ei au denumit-o Andreea, după Sfântul Andri. Asta înseamnă că o reprezintă în totalitate. Avem un tort și un buchet de flori pentru Andreea Marin, a transmis Dana Luțu.

Mulțumesc, mulțumesc din suflet. Ce tort frumos ai, vino aici alături de mine, mulțumesc. Vă mulțumesc din toată inima și mă bucur că suntem împreună iată și de sfântul Andrei, care aduce numai bine în sufletele noastre și echilibrul de care avem nevoie. La mulți ani și vouă Andrei și Andreea, de acasă, a declarat Andreea Marin. 

- Spuneai că au fost inspirați părinții tăi că te-au numit Andreea, pentru că te reprezintă acest nume!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Da și mai cred că sezonul în care sunt născută, faptul că sunt și capricorn, toate vin împreună, așa îmi vin mănușă ca să spun așa și cred că destinul nu putem să ni-l scriem noi, decât într-o anumită măsură prin acțiunile și prin atitudinea noastră, dar rădăcinile contează am pornit dintr-un punct bun așa că-i mulțumesc lui D-zeu și părinților mei, a declarat Andreea Marin. 

- Practic se deschide poarta sărbătorilor de iarnă cu această zi, iar pentru tine sezonul aniversărilor în familie!

Mulțumesc tare mult. Sezonul aniversărilor a început cu ziua fiicei mele. Pe douăzeci și doi decembrie, chiar înainte de crăciun e și ziua mea de naștere, avem treaba, a declarat Andreea Marin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: