„Bărbatul se află la audieri încă de dimineață la Serviciul Omoruri din Capitală, acolo unde dă explicații în fața anchetatorilor. Colega mea, Adina Iliescu, este și ea acolo și vine cu cele ma noi detalii”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Audiat de aproape 9 ore pentru fapta oribilă

„De aproape 9 ore bătrânul în vârstă de 72 de ani dă explicații în fața anchetatorilor cu privire la faptele oripilante.

Anchetatorii încearcă să întregească tabloul complet al declarațiilor și să înțeleagă cu exactitate ce l-a împins pe bărbat să o ucidă cu sânge rece pe tânăra de 24 de ani. Deți barbatul s-a prezentat la secția de Poliție și și-a mărturisit fapta, a încercat să dea vina pentru gestul comis pe victimă. A susținut că ar fi prins-o pe angajată la furat și și-ar fi ieșit din minți. El a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de omor, iar mâine va fi prezentat în fața unei instanțe, cu propunerea de arestare preventivă”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Cine este tânăra gravidă care a fost ucisă de bărbatul în vârstă de 72 de ani, în București

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si