Suspiciunea este mai întemeiată decât toate celelalte de până acum și, ca dovadă, autoritățile n-au mai așteptat rezultatul probelor trimise la Institutul Matei Balș și au decis să transfere pacientă de urgență la Iași.

Din păcate chiar în momentul în care se pregăteau să o urce în ambulanță, echipajul medical au scăpat-o pe jos.

Cadrele medicale au întrebat-o pe pacientă dacă a suferit leziuni, iar după ce aceasta a confirmat că nu a păţit nimic în urma căzăturii, a fost urcată în ambulanţa care a plecat imediat spre Iaşi, relatează Monitorul

de Suceava.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă de coronavirus în România. O profesoară din Suceava, izolată la spital. S-a întors recent din China

Anterior, managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat pentru SuceavaLive.ro că femeia suspectă de infecţie cu coronavirus este internată în spitalul sucevean, pacienta urmând să fie transferată în cursul serii fie la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti, fie la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, pentru investigaţii de specialitate.

"După efectuarea analizelor vom vedea dacă este vorba despre coronavirus sau nu", a spus Vasile Râmbu.

Suspectă de coronavirus, scăpată pe jos

Medicii Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi s-au declarat pentru primirea pacientei, aceasta urmând să fie internată într-o zonă specială din incinta unităţii medicale ieşene, izolată de ceilalţi bolnavi.

Potrivit presei sucevene, femeia activa ca profesoară într-o localitate din China, dar a decis să revină acasă, alertată de situaţia îmbolnăvirilor din această ţară.

Ea a ajuns la 1 februarie la Suceava, iar o zi mai târziu a început să se simtă rău.

Citeste si: Coronavirusul bagă spaima și în vedete. Cum au apărut în public Mihaela Rădulescu și iubitul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si