„Suspecții în cazul crimei din Timișoara au fost prinși într-un mall din București. Vorbim de 6 indivizi care au revenit sub escortă în vestul țării unde au fost audiați mai multe ore. Colega mea, Iulia Dumitrașcu, are mai multe detalii. Sunt informații cu un puternic impact emoțional. Iulia, te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Suspecții crimei din Timișoara, prinși în mall la București

„În urma anchetei, procurorii au ajuns la 6 suspecți, cetățeni pakistanezi, care au ajuns la Timișoara cu gândul a de trece granița înspre vestul Europei. S-ar fi înțeles cu o călăuză, însă anchetatorii cred că au apărut neînțelegeri într-un grup extins de migranți. Victima de 28 de ani era din Afganistan și probabil plănuia să părăsească România, la fel ca ceilalți. Însă n-a avut nicio șansă de supraviețuire în urma atacului șocant petrecut în plină stradă.
După crima de miercuri seara, suspecții au fugit. Au fost localizați în cele din urmă într-un mall din București. Au revenit aici unde au fost audiați ore bune de anchetatori. Până la urmă, procurorii au decis să rețină 5 persoane bănuite că s-au implicat în atacul de acum două zile. O altă persoană a fost eliberată.

Citește și: VIDEO: Un tânăr afgan a fost ucis cu sălbăticie și abandonat într-o baltă de sânge în Timișoara. De la ce a pornit scandalul?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În vestul țării au fost destructurate în ultimul an mai multe rețele de traficanți de migranți. O afacere din care se adună sume însemnate de bani pe seama celor care fug de conflictele din țările de origine.

Vă reamintesc, recent, tot în Timișoara, un migrant a murit și altul a fost rănit după ce au încercat să evadeze pe fereastră din casa în care erau sechestrați de traficanții care le cereau mai mulți bani”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si