„Patru suspecți în cazul jafului din Voluntari, din casa unui fost ofițer SRI au fost ridicați astăzi de mascați și duși la audieri. Dacă oamenii legii au recuperat pistolul și bijuteriile furate, știe colega mea, Adina Iliescu. Bună ziua, Adina”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Suspecții furtului din Voluntari, ridicați de mascați

„Bună ziua, Cristina! Bun găsit tuturor! Nici până la această oră bijuteriile, pistolul dar și cele 24 de cartușe furate în urmă cu aproximativ două săptămâni din casa fostului ofițer SRI din Voluntari nu au fost găsite.

În această dimineață autoritățile au executat șase percheziții domiciliare la principalii suspecți ai acestui jaf. Vorbim, așadar, despre patru indivizi care ar fi fost identificați pe baza amprentelor găsite la fața locului. Potrivit informațiilor noastre, cei patru ar fi dependenți de jocurile de noroc și recidiviști. În trecut aceștia ar mai fi făcut pușcărie atât în România, cât și în Marea Britanie pentru săvârșirea acelorași fapte. Îngrijorător este faptul că arma letală dar și 24 de cartușe sunt de negăsit, iar, potrivit informațiilor noastre, cei patru care se află în momentul de față la audieri nu colaborează cu Poliția, nu recunosc nimic și nu vor să spună unde au ascuns arma letală. De altfel, vă spuneam că cei patru au ajuns la Inspectoratul de Poliție Județeană Ilfov unde dau explicații în fața anchetatorilor și așteptăm și noi să vedem ce se va întâmpla și, bineînțeles, ce măsuri legale se vor impune”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Afaceriști prădați de hoți. Mai mulți infractori au jefuit vila unor afaceriști. Paguba este imensă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si