Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Timiş şi ofiţeri de la Biroul de Operaţiuni Speciale au făcut percheziții la mai multe adrese din localitatea Dumbrăviţa din judeţul Timiş în căutarea suspecților.

Percheziții în locuința unuia dintre suspecții vinovați de moartea lui Adrian Kreiner

Unul dintre cei trei bărbați care ar fi intrat în locuința omului de afaceri și l-ar fi bătut pe aceasta ar fi chiar un român aflat în Belgia.

Un individ care are legătură cu el a fost ridicat și dus la audieri în Sibiu. În casa lui l-ar fi primit chiar pe suspect la sosirea în țară. După ce a fost audiat, el a fost adus înapoi în Timișoara, acolo unde polițiștii efectuează percheziții în locuința lui.

Expertul criminalist, Dan Antonescu a făcut declarații în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre ultimele informații legate de această anchetă amplă. Acesta a spus de asemenea că anchetatorii sunt tot mai aproape de a-i prinde de asasinii lui Adrian Kreiner.

”Greșeli au făcut, voite, sau nevoite, provocate sau nu, dar cert este că anchetatorii sunt deja foarte aproape de ei. Au identificat o persoană și pe cale de consecință acum este cineva dus la Sibiu, luat de la Timișoara pentru că s-a demonstrat că are legătură cu cel puțin unul dintre autori.

Deci, lanțul se strânge”, a spus Dan Antonescu.

Unul dintre suspecții pentru uciderea lui Adrian Kreiner adus de polițiști înapoi în locuința sa din Timișoara.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: UPDATE- O femeie de 58 din Mureș și-a găsit sfârșitul după ce un hoț i-ar fi incendiat casa și ar fi plecat cu bijuteriile ei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Greșelile făcute de cei trei indivizi, vinovați de jaful și uciderea omului de afaceri din Sibiu

Se pare că deși cei trei indivizi care s-au infiltrat în casa omului de afaceri din Sibiu au fost atenți să-și acopere fața și să nu fie filmați de camerele de supraveghere din locuință, aceștia nu au fost de fapt conștienți de faptul că probele ADN sunt și ele o componentă importantă și constituie probe la dosar. Respectiv, pe telefonul mobil al lui Adrian Kreiner au fost descoperite urme care i-au condus pe anchetatori spre vinovați. Indivizii ar fi accesat ultima oară aplicația WhasApp din telefonul milionarului, lucru confirmat și de membrii familiei. Și rămășițele unor țigări au fost atent analizate.

El este Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Scandal între profesori la o școală din Bacău! O profesoară de biologie a fost încătușată și dusă la Psihiatrie

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani a murit la Spitalul Județean din Sibiu la două zile distanță de la atacul violent care a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie. Un apropiat al afaceristului din Sibiu ar fi dezvăluit pentru  Digi 24  că milionarul s-ar fi plâns că avea probleme cu banii cash din cauza afacerii cu criptomonede.

De altfel, milionarul avea și propria monedă virtuală.

Potrivit Gândul.ro,   fiica afaceristului va intra cel mai probabil în posesia întregii averi a lui Adrian Kreiner, mai ales că apropiații lui spun că tânăra era implicată tot mai des de tatăl său să învețe mai multe despre afacerea sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si