„Principalul suspect în cazul atacului cu o sticlă incendiară din județul Brașov a fost găsit de polițiști la peste patru sute de kilometri distanță. Bărbatul de cincizeci și șase de ani se ascundea într-un apartament din Mangalia. Individul ar fi fost prieten bun cu proprietarul mașinii incendiate și ar fi vrut să își recupereze o datorie mai veche”,

a spus Christian Sabbagh.

„Am fost adus în calitate de martor. Nu am dat eu foc!”, spune suspectul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

După un drum de aproape șase ore bărbatul suspectat că a incendiat mașina fostului său prieten a ajuns la sediul poliției Brașov. Imediat după atacul în stil mafiot individul s-a făcut nevăzut și a ajuns la Mangalia: „Sunt citat în calitate de martor.”

„Investigațiile polițiștilor au dus la identificarea în scurt timp a persoanei bănuite. Aceasta s-ar fi ascuns imediat după săvârșirea infracțiunii.

L-au depistat pe bărbatul care se afla într-un apartament”, spun autoritățile.

Proprietarul mașinii în care a fost aruncat un cocktail molotov spune că problemele între el și suspect ar fi început în urmă cu patru ani, când piromanul i-a cerut să-i construiască o casă plutitoare pe care să o monteze în Delta Dunării: „Toată partea aceea de lemn, ce a fost construită cu acoperiș, cu balustrade pentru a nu cădea în apă, de siguranță, au fost făcute de către mine.

Era 4000 de euro. I-am făcut lucrarea, ne-am înțeles.”

După doi ani, bărbatul de cincizeci și șase de ani i-ar fi cerut banii înapoi, dar a fost refuzat. Cei doi nu și-au mai vorbit iar suspectul a plecat la muncă în străinătate. S-a întors de curând pentru un eveniment în familie și și-ar fi adus aminte de presupusa datorie: „Sunt afectat, mi-a făcut niște daune foarte mari. Va trebui ceva timp să-mi revin. Mi-ar fi un pic teamă pentru că făcând gestul ăsta clar ar putea să mai facă încă unu. Mă aștept la orice. Având familie clar că mă gândesc.”

Afectate de incendiul violent au fost alte două mașina aflate în parcare, dar și fațada unui bloc. Mașina atacată cu cocktail molotov nu avea asigurare casco, astfel că proprietarul nu își poate recupera paguba. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov urmează să decidă dacă îl vor reține pe suspect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si