După 22 de ore de căutări, principalul suspect al triplei crime care a îngrozit Marea Britanie a fost prins. Kyle Clifford ar fi ucis 3 femei cu arbaleta- soția și cele două fiice ale unui cunoscut comentator BBC. Una dintre fete a fost iubita criminalului și se pare că masacrul a fost o răzbunare din gelozie, a transmis Cristian Sabbagh.

Suspectul triplei crime a fost

John Hunt este de 20 de ani comentator de curse la BBC și conform unor surse din anchetă, chiar el ar fi făcut descoperirea macabră acasă, atunci când s-a întors de la serviciu. Soția, în vârstă de 61 de ani și cele doua fete, Hannah, de 28 de ani și Louise, de 25 au fost rănite cu o arbaletă și în ciuda eforturilor depuse de medici la fața locului nu au putut fi salvate. Vecinii victimelor sunt în stare de șoc.

Imaginile surprinse la fața locului au dus la identificarea principalului suspect, care a fost văzut plecând de la locul crimei cu o arbaletă ascunsă asupra lui.

După 22 de ore de căutări și panică generală, poliția l-a localizat pe Kyle într-un cimitir din nordul Londrei. Acolo... s-au dus alte lupte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Oamenii legii s-au chinuit 2 ore să îl aresteze pe suspect, în timp ce acesta amenința că se sinucide.

În cele din urmă, a fost reținut, luat cu o ambulanță și transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. După primele informații oferite de autorități, Kyle este un fost militar de profesie, are 26 de ani și a fost iubitul uneia dintre cele doua fete pe care le-a ucis.

Legea britanică nu prevede un permis de portarmă în cazul arbaletelor, dar este ilegal să ieși cu una în public „fără un motiv rezonabil întemeiat”. Dacă va fi găsit vinovat pentru tripla crimă, Kyle riscă o pedeapsă de închisoare de 25 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si