Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Suspiciuni de coronavirus la Guvern și la Parlament

Suspiciunile de coronavirus au provocat un val de panică ce a pătruns peste tot: de la căminele din regie, până la Palatul Victoria și Parlament. Se pare că femeia de 42 diagnosticată pozitiv lucrează la OSIM și ar fi intrat în contact direct cu o angajată de la guvern - dar și cu fiul bucătăresei demnitarilor. Pe de altă parte, primarii de la sate se plâng că nu mai au bani să țină oamenii izolați la domiciliu pentru că aceștia din urmă ar avea cerințe absurde.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE:Testele au ieşit negative în cazul celor trei persoane având legătură cu aparatul de lucru al Guvernului, contacţi ai femeii de 42 de ani deja diagnosticată cu coronavirus.

La Palatul Victoria, alerta s-a dat după ce una dintre angajatele Direcției de Strategii Guvernamentale ar fi intrat în contact cu femeia de 42 de ani diagnosticată pozitiv ieri.

În izolare a intrat și angajata firmei de catering din incinta Guvernului. Se pare că fiul ei lucrează în același loc cu femeia de 42 de ani testată ieri pozitiv, mai precis la OSIM. Acolo, toată lumea a fost trimisă acasă pentru izolare la domiciliu, iar sediul instituției a fost dezinfectat de o firmă specializată.

Citeste si: Dr. Adina Alberts: Coronavirusul și modelul Singapore

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De la același caz, al femeii de 42 de ani infectate, a pornit o panică generală și în Parlament. Mai precis, în Comisia de Învățământ unde lucrează soțul unei alte angajate de la OSIM- care e acum în izolare! Toți senatorii au plecat acasă după aflarea veștii.

Citeste si: Orban: Ştirea zilei este că a ajuns coronavirusul la Guvern

Suspiciuni de infectare cu temutul virus sunt destule. În spitale se fac teste pe bandă rulantă. În această după-amiază a fost dus cu izoleta la spital și un copil de 4 ani din Olt care avea febră mare și tuse. Se pare că provine dintr-o familie de romi și fusese plecat în Italia cu mama lui.

S-au întors în țară cu același autocar cu care a venit și bărbatul din Suceava infectat cu noul coronavirus. Femeia era izolată la domiciliu- potrivit unor surse din spital, iar astăzi, când cel mic a început să se simtă rău, a sunat la 112.

Citeste si: Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia. Părinții contra copiilor, Sudul contra Nordului: „Ați venit să ne infectați? Stați în tren!“

Din fericire, de ieri și până astăzi- România nu a mai raportat nicio nouă infecție cu coronavirus. În plus, sunt mai puțini și cei aflați izolare la domiciliu- circa 11 mii în toată țara. În spitale, mai sunt internați cu coronavirus 10 români, în Timișoara, Cluj și București. 5 dintre cei infectați s-au vindecat, spun medicii: un pacient de la Matei Balș și 4 de la spitalul de boli infecțioase din Timișoara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI