Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

53 de studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

„Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică la Academia de Poliție, după ce mai mulți studenți au acuzat stări de rău, dureri abdominale, stări de vomă, totul după aceea aceștia ar fi servit masa de prânz la cantina instituției.

Reprezentanții academiei au sunat de urgență la 112, iar mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului pentru a acorda îngrijirile de specialitate.

În total, 63 de studenți au făcut toxiinfecție alimentară, iar o parte dintre aceștia au ajuns la spital, mai exact la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Din fericire, nicio persoană nu a rămas internată. Toți studenții sunt în stare stabilă și s-au reîntors la Academia de Poliție.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De altfel, au fost demarate și verificări urgente de către Direcția de Sănătate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la Academia de Poliție.”

, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si