„Ancheta în cazul fetiței de șase ani, care a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia cu mama și cu concubinul, ia o turnură șocantă! Există suspiciuni că cea mică ar fi fost împinsă să comită gestul extrem. Se vorbește despre tentativă de omor, iar cel vizat e nimeni altul decât iubitul femeii. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a spus Christian Sabbagh.

„Se certau și era gălăgie tot timpul. Toată noaptea, a fost... dădea drumul la muzică și se auzea. Ea țipa și muzica cânta”, spune o vecină.

Citește și: VIDEO Fetiță de 6 ani, căzută de la etajul al patrulea. S-a speriat când și-a auzit mama certându-se cu iubitul. În ce stare e acum copila

fata cazuta etaj, caz socant, ancheta politie

Copila de șase ani era acasă alături de mamă și de concubinul acesteia. După o noapte întreagă de scandaluri, fetița s-ar fi urcat pe pervazul ferestrei, de unde a căzut. Declarația unui martor pare să indice o ipoteză șocantă: „Disperată(n.red. era mama fetiței) și țipa într-una: din cauza ta.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vecinii cred că mama se referea la concubinul ei, iar acuzațiile sunt duse mai departe de tatăl natural al copilei: „M-a sunat ea, fosta soție m-a sunat și mi-a spus că a căzut fata. Mi-a spus ea acum că el s-ar fi dus peste fată că de ce nu doarme, fata s-a speriat, s-a trezit. Ea a fugit repede în cameră, l-a scos pe el afară, în timp ce îl scotea pe el afară a zbierat că imediat scap și vin și te omor.”

Copila s-a prăbușit de la 12 metri înălțime: „Eu m-am trezit într-un țipăt, după aceea o bufnitură puternică. Am ieșit afară și ce am văzut m-a îngrozit.”

E un miracol că a supraviețuit, iar totul se datorează intervenției rapide a martorilor și a echipajului de ambulanță. Copila e acum la terapie intensivă, la Spitalul din Craiova. Polițiștii l-au audiat astăzi pe concubinul mamei.

„Bea și era violent, asta era frica ei. A zis că de câte ori bea, îi era foarte frică de el. I-am spus ei, dar ea nu m-a înțeles, pentru că avem în custodie o fată la ea, una la mine. Cea mare era la mine, cea mică era la ea și n-am putut să fac nimic în privința asta, s-o iau. Eu am vrut să o iau”, mai spune tatăl fetei.

fata cazuta etaj, caz socant, ancheta politie

Polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție pentru mama copilei. În plus, au decis că există indicii suficiente pentru ca iubitul femeii să fie cercetat sub acuzația de tentativă de omor.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În caz de urgență apelați numărul TelVerde: 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: Depășirea care i-a adus sfârșitul! Un tânăr de 17 ani a murit după ce s-a izbit frontal de un microbuz. Trei pasagere au ajuns la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si