Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Sute de călători, „prizonieri” în trenurile blocate. Întârzieri chiar și de peste 600 de minute

„Cu natura nu te poti bate”. Acesta ar putea fi noul slogan al CFR, glumesc internautii, dupa ce 8 trenuri au ramas blocate pe sine din cauza furtunilor violente. Peste 800 de calatori au fost afectati, mai ales ca si-au petrecut noaptea in pustietate, fara semnal si fara locuri in apropiere de unde sa-si cumpere de mancare sau apa. Garniturile au avut intarzieri chiar și de peste 600 de minute de minute.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai 3 zile au trecut de cand doua trenuri ale CFR au facut ocolul tarii in peste 30 de ore, ca aseara, alte 8 au ramas blocate in tara. 5 dintre ele, intre Caransebes si Orsova, intr-o zona izolata.

Calatorii, cu nervii intinsi la maximum, au asteptat pana astazi, la pranz, o explicatie.

Potrivit reprezentantilor CFR, blocajul in lant al trenurilor a fost provocat de furtuni violente. Liniile de inalta tensiune au fost rupte de vijelie, iar mai multi copaci s-au prabusit pe calea ferata.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

O noapte intreaga au avut de asteptat in vagoane sute de calatori, pana cand angajatii CFR au curatat intreaga zona. Abia astazi in jurul orei 11.00, garniturile au inceput sa circule.

Trenul ce circula pe ruta Timisoara-Bucuresti a ajuns mai intai in gara din Craiova, dar dupa 670 de minute intarziere. Mai precis, dupa 11 ore.

Pe peroane, calatorii- deshidratati si flamanzi- au primit alimente si apa.

Asteptarea grea i-a scos din minti.

Un barbat a plecat din Timisoara inca de aseara. Trebuia sa ajunga in Capitala, sa prinda un zbor spre Franta, dar l-a pierdut din cauza intarzierii.

Nu doar garniturile de la Timisoara au circulat cu viteza melcului. Si trenurile care au avut de traversat Valea Jiului cu destinatia Craiova au strans sute de minute de intarziere.

Despagubiri pentru intarzierile de sute de minute vor primi doar calatorii care au coborat inainte de destinatiile finale.

Mai exact, vor primi banii inapoi doar pe ruta neefectuata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI