Exercițiile de război nu au mai avut loc ca în fiecare an în dreptul falezei comandamentului din Constanța, ci au fost mutate în portul militar și în rada exterioară, unde au fost urmărite de președintele Iohannis și premierul Orban.

Autoritățile au luat hotărârea în speranța că oamenii nu se vor mai strânge cu miile în zona Cazinoului. Dar, exact asta s-a întâmplat.

Faleza a fost neîncăpătoare pentru turiştii veniţi să admire demonstraţiile navelor de război şi zborul avioanelor de luptă, programate la finalul reprezentaţiilor din port.

Plajele au fost foarte aglomerate

Iar pe plaje turiștii s-au adunat în număr şi mai mare. Parcă nimeni nu a vrut să piardă defilarea navelor de război, care a avut loc între Constanța și Năvodari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Iohannis, de Ziua Marinei: Criza COVID-19 e un test dur pentru capacitatea noastră de a ne adapta la o realitate diferită

Mulți dintre turiști și-au planificat concediul pentru Sfânta Maria de anul trecut, atunci când nimeni nu se gândea că spectacolele clasice organizate pe 15 august vor fi anulate. 

Administratorii plajelor care fac bani frumoși în acest weekend spun că încasările puteau fi duble, dacă seznonul nu era afectat de pandemie.

”Deci, normal, pe 15 august, de Sfântă Mărie este vârful sezonului estival. Anul acesta nu s-a întâmplat asta! Avem 50 la sută”, spune Paul Marin, admnistrator plajă.

Imaginile zilei vin de la Costinești

Chiar și așa, litoralul este aglomerat de la nord până în sud, acolo unde în Costinești au fost suprinse și imagnilie zilei.

Niște indivizi au dat foc unor cauciucuri pe epava legendară din zonă, pentru a arăta, în glumă, evident, că și aceasta poate participa la manifestările de Ziua Marinei.  

Citeste si: Amenzi usturătoare date de Protecţia Consumatorilor în sudul litoralului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si