Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Sute de pelerini sunt la peștera Sf. Andrei, ocrotitorul României

Sute de oameni au mers să se roage la moaștele Sf. Andrei.

Redactia Stirile Kanal D,

Pelerinaj la Peștere Sfântului Andrei [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sute de oameni participă la această oră la slujba de la Mănăstirea Peștera Sfântului Andrei. Oamenii se pot închina la moaștele Sfântului și pot vizita peștera unde a trăit Sf. Apostol Andrei considerat creştinătorul neamului românesc. Acolo se află și colega mea, Raluca Sevastru. Bună ziua, Raluca!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: Preot împiedicat să slujească la o biserică din Târgu-Jiu, de Sfântul Andrei. Care e motivul scandalului?

Mănăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei

Primul loc care se vizitează în mănăstire este peștera Sfântului Apostol Andrei, o biserică adevarată săpată în stânca, amplasată la baza unui mic munte împădurit. Pe pereții bisericii din peșteră sunt multe icoane ce pot fi admirate la lumina candelelor și a lumânărilor.

În locul altarului se afla acum o icoană mare a Sfântului Apostol Andrei, la care se închină toți credincioșii care vin aici, la peșteră.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Despre cum a fost descoperită peștera nu se știu prea multe, deoarece Dobrogea a fost timp de 400 de ani, până la Razboiul de Independență din anul 1877, sub stăpânire otomană,  a transmis Raluca Sevastru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI