Sportivul Dani Borgovan este de vineri în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Bistrița. Aproape 200 de persoane au venit duminică să se roage pentru starea de sănătate a tânărului.

Alături de cele 200 de persoane a fost prezent și preotul Nicolae Feier care le-a spus celor prezenți cu lacrimi în ochi că de la Revoluția din 1989 nu a mai simțit atâta speranță din partea oamenilor pentru o cauză atât de frumoasă.

Sute de persoane sunt alături de Dani Borgovan

Întreaga scenă a fost privită cu emoții de medici, asistente și personal medical de la geamurile spitalului sau din curte. Dani Borgovan se află în stare gravă de vineri, atunci când a fost găsit inconștient pe o scară de bloc de pe strada Solomon Haliță.

Starea lui este la fel ca ieri, gravă, este tot în ATI, intubat, ventilat mecanic și în comă indus ă”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Camelia Strungari.

Preotul Nicolae Feier s-a rugat alături de cei prezenți pentru tânărul sportiv și le-a transmis un mesaj emoționant.

Citește și: Acest bărbat din Lituania a fost arestat după ce a suferit 20 de atacuri de cord. Ce au descoperit polițiștii

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

VIDEO- Sute de persoane s-au rugat pentru Dani Borgovan. Sportivul a fost găsit inconștient într-o scară de bloc

VIDEO- Sute de persoane s-au rugat pentru Dani Borgovan. Sportivul a fost găsit inconștient într-o scară de bloc

”Întăriți-vă în credință pentru că Dumnezeu este izvor de viață! Voi sunteți foarte credincioși.

E o mândrie pentru Bistrița ce ați făcut voi astăzi, o foarte mare mândrie. De la Revoluție nu am mai văzut să se adune atâția tineri pentru o cauză nobilă, iar cauza nobilă este viața noastră.

Ca un om mai în vârstă vreau să vă învăț ceva: băgați de seamă că Dumnezeu nu i-a promis niciunuia dintre dintre noi ziua de mâine și dacă ne-o dă, ne-o dă ca dar. Și s-ar cam cuveni, de fiecare dată, să-i mulțumim Dăruitorului. Vă rog frumos când ieși din casă, faceți-vă semnul crucii și ziceți:  Doamne, ajută-mi!  Și dacă vi-i rușine să vă faceți cruce, măcar cu limba, să nu vă vadă nimeni, și ziceți:  Doamne ajută-mi!  Când ajungeți acasă, promovați aceste rugăciuni care sunt scurte și la obiect. Nu are vreme cel rău să-ți ia mintea de la rugăciune când zici  Doamne ajută-mi!  sau  Doamne, îți mulțumesc că ne-ai dat și ziua de astăzi!”, i-a îndemnat preotul Nicolae Feier.

VIDEO- Sute de persoane s-au rugat pentru Dani Borgovan. Sportivul a fost găsit inconștient într-o scară de bloc

VIDEO- Sute de persoane s-au rugat pentru Dani Borgovan. Sportivul a fost găsit inconștient într-o scară de bloc

Dani Borgovan se află în stare critică

Tânărul de 30 de ani este în stare critică de vineri. Sportivul a căzut pe scările unui bloc de pe strada Solomon Haliță și, potrivit informațiilor, s-ar fi rostogolit mai multe etaje. Acesta a fost găsit la capătul scărilor dintre etajele 3 și 4.

Până în acest moment nu se știe dacă scandalul a pornit de la o ceartă în cuplu sau dacă a fost o ceartă între el și un alt bărbat.

Bistrițeanul.ro a stat de vorbă cu fratele sportivului care a spus: „În apelul la 112, partenera lui a spus că este un bărbat imobilizat în apartament și chema poliția și ambulanța. Ei (n.r. echipajele medicale ajunse la fața locului) l-au găsit practic într-o stare comatoasă, plin de sânge, pe scări.

E o chestie diferită față de apel. Sunt niște chestii de logică la mijloc, care mie nu îmi sună bine. El a fost campion național la box, un campion național la box are mâinile și loviturile foarte puternice. Dacă a fost o încăierare inițial, ceilalți oameni cu care s-ar fi bătut ar fi trebuit să aibă câteva leziuni, nu se poate numai el să fie în starea respectivă și cu leziuni de agresiune, nu doar de căzătură. Erau niște traumatisme acolo, ei trebuiau să plece din start de la ideea că e posibil să fie o agresiune acolo și dacă se infirma, asta era situația”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Bărbat bătut pe stradă de un grup de indivizi/ L-au căsăpit și l-au lăsat lat. Norocul bărbatului a fost un polițist aflat în timpul liber, care i-a acordat primul ajutor

Potrivit lui Marian Borgovan și modul în care este dispus sângele pe perete și pe toate scara blocului dintre etajul 4 și 3 indică că ar fi vorba despre o agresiune. 

„Cei de la sală spun că el a plecat destul de lucid de acolo și că n-a fost într-o stare de ebrietate, când a plecat de acolo, cu vreo oră înainte și le-ar fi spus că merge să cumpere la copil ceva pentru durere de gingii și dup-aia s-ar fi dus acasă. Cazul nu a fost foarte bine investigat de către poliție din start, adică unu la mână lui trebuiau să i se ia probe pentru toxicologie, să se vadă dacă a fost băut sau drogat. Nu dăm cu presupul că era băut sau drogat. Dacă martorii declară că era băut sau drogat, nu te gândești să iei niște probe pentru asta? Am întrebat la spital și au spus că nu au dat probe pentru alcool sau droguri. Medicul a spus că nu e precizat în foaie că s-ar fi dat probe pentru asta”,  a menționat Marian Brogovan.

„Noi ne dorim ca el să-și revină, asta e principala noastră dorință și să se facă dreptate și să fie cercetat cazul, să se descopere adevărul adevărat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si