„Sute de tineri din județul Olt, revoltați de drama fotbalistului de 19 ani a murit înecat sub privirile amuzate ale martorilor, au ieșit în stradă și au cerut dreptate pentru Flavius. Tragedia s-a petrecut într-o zonă de relaxare privată, iar ancheta încă bate pasul pe loc. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO Flavius, filmat cum se îneacă! "Băiatul a strigat, nu l-a băgat nimeni în seamă"

Tinerii din Slatina vor dreptate pentru Flavius

„Treizeci de persoane erau la mal, niciunul nu s-a aruncat în apă după el, nimeni n-a făcut nimic! Un om care era la depărtare și i-a văzut s-a dus cu barca și s-a aruncat el în apă”, a spus un martor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Milioane de oameni au urmărit ultimele clipe de viață ale lui Flavius, fotbalistul de 19 ani. Tânărul căzuse de pe skijet în apa Oltului și nu știa să înoate. De pe margine, câțiva martori se amuzau, în timp ce tânărul se luptă pentru viața lui. Un minut și 20 de secunde durează clipul, timp în care Flavius dispare în apele râului.

Sute de tineri au ieșit aseară în stradă, la Slatina.

Dărâmați de drama fotbalistului care acum ar fi trebuit să dea Bacalaureatul, au cerut pedepsirea vinovaților.

„O familie exemplu! O familie de oameni! Dar, asta e, când vine necazul...”.

Citește și: VIDEO El este Flavius, băiatul care a pierit în apele Oltului la doar 19 ani! Familia și prietenii îl plâng cu lacrimi amare: „Soarta i-a frânt aripile!”

Tinerii nu aveau veste de salvare

Ancheta lasă loc multor semne de întrebare. Flavius se distra cu un prieten care a fost salvat în cele din urmă. Au căzut din cauza vitezei sau pentru că s-au ciocnit cu un alt skijet? Tânărul care a scăpat spune că nu își amintește.

Tinerii se distrau într-un loc de agrement privat, atunci de ce nu li s-a impus să poarte veste de salvare? La fel de important, de ce nu există un salvamar în zonă? Și cum au ajuns skijeturile în acel spațiu privat, care aparține directorului companiei de apă din Olt. Propritetarul vehiculelor ar fi altul, spun polițiștii, care nu dau, însă, mai multe detalii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si