Unii au reușit să-și îndese în bagaj tablouri, perne și chiar flori decorative.

Numai cei mai norocoși hotelieri au la sfârșit de sezon camerele intacte.

Din hoteluri dispar obiecte care valorează 3 lei

În fiecare vară, din unitatea de cazare dispar, rând pe rând, tot felul de obiecte. Asta deși cele mai multe se găsesc în orice magazin și nu costă mai mult de 3 lei bucata. 

Pe lângă veșnicele cearșafuri și halate de baie care au devenit suveniruri pentru turiști, mai nou aceștia sunt atrași până și de peria de curățat.
Cele care au descoperit că din camerele de hotel lipsesc până și periile de curățat pantofii sunt cameristele.

Citeste si: VIDEO| Filmul unui jaf de 500.000 de euro! Un fost șef al Finanțelor, prădat în timp ce se distra în Thailanda

Cele mai „căutate” lucruri din hoteluri

Tot ele au constatat, la curățenie, că și becurile din lustre au dispărut.
Iar turiștii își înnoiesc și vesela de-acasă atunci când vin la mare. În restaurant, la micul dejun, primele care dispar sunt tacâmurile:

„Cea mai mare pierdere este pe partea de veselă și tacâmuri. Foarte mare parte din farfurii, cești(...)

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- Sunt sute sau mii de tacâmuri care vă lipsesc?

- Per total.... sunt mii. Din cauza volumului mare de turiști, nu ne dăm seama decât la sfârșit că se întâmplă.”,  a spus Mihai Mazilu, directorul unui hotel de 3 stele, pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: Românul de 19 ani care a furat 16.000 de dolari în SUA. Tânărul a fost reținut

Preferințe tot mai sofisticate din partea turiștilor

Mergem mai departe la alt hotel din stațiunea Mamaia, și el prădat de turiștii cu mâini agere. Mii de prosoape au fost furate doar în ultimii 2 ani, iar acum hoții și-au extins paleta:

„- Se mai adaugă și becurile, cablul de alimentare al televizorului și mai nou chiar și cablurile de conexiune ale telefoanelor.

- Ați prins anumite persoane că au plecat cu anumite lucruri din cameră?

- Da, au fost și astfel de cazuri și recunosc că au fost extrem de jenante pentru ambele părți.”, a spus Iulian Tenie, directorul unui hotel de 3 stele, pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Un recidivist a tâlhărit și ucis un bătrân în sectorul 3 al Capitalei. A fost arestat de mascați în timpul unei transmisiuni live pe Facebook

Cât despre hotelurile de 4 și 5 stele, managerii spun că au renunțat la a mai pune flori decorative în camere, pentru că turiștii pleacă acasă inclusiv cu acestea.

VIDEO: Vezi un interviu acordat de Mihai Mazilu, directorul unui hotel de 3 stele din Constanța, pentru Știrile Kanal D:

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si