"Sunt mici, talentați și debordează de energie! Au vârste diferite, dar împreună reușesc să creeze lucruri minunate. Sub îndrumarea unor profesori de canto, zeci de copii din Capitală, reuniți într-un grup muzical, aduc zâmbetele pe chipurile celor ce îi privesc. Ba chiar reușesc să atingă performanțe demne de toată lauda: organizeză frecvent spectacole în străinătate", a transmis Cristina Dorobanțu.

Talente în devenire

Pe scena Cercului Militar Național este veselie mare.

Repetițiile grupului muzical Andantino sunt întotdeauna încărcate cu energie.

Din grup fac parte peste 30 de copii, aleși pe sprânceană. Micuții trec de preselectii riguroase înainte de a face parte din grupul muzical. Cei doi profesori care se ocupă de ei au experiență în pedagogie și știu să recunoască talentul din fiecare, chiar și atunci când acesta este încă neșlefuit.

"Eu vreau să ajung să fiu cântăreață, o vedetă și sunt la Andantino de 7 ani și o să împlinesc 10 ani în 2 zile", a spus un copil.

Cânt de când eram la mama în burtă. Îmi place foarte mult și vreau să mă fac cântăreață, nu îmi place altceva. Eu vreau să fiu cântăreață", a spus un copil.

Cu multă atenție din partea profesorilor îndrumători, dar și cu multă disciplină, cei mici reușesc să atingă performanțe uriașe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Grupul muzical susține frecvent spectacole la Cercul Militar și oferă chiar și nenumărate reprezentații peste hotare. Copii sunt obișnuiți deja și cu aparițiile televizate, dar și cu studioul de înregistrări, unde cei doi profesori îi duc adeseori.



"Urmează înregistrările audio în studio, apoi după ce vin înregistrările, mai avem niște filmări, după care spectacolul live aici cu spectatorii în sală. Chiar vineri pe 8 martie", a declarat Mihaela Iordache, profesor de muzică.

Mihaela și Stefan Iordache sunt soț și soție și își dedică tot timpul antrenamentelor muzicale cu cei mici. Ambii au studii în domeniul artistic și sunt profesori de muzică, iar munca alături de cei mici le aduce satisfacții de neegalat.

Deși cei doi îndrumători au peste 20 de ani de activitate în domeniu, nu au de gând să se oprească aici. Pregătesc nenumărate alte turnee și spectacole pentru micuții pe care îi antrenează.

Citește și: VIDEO- Mihaela Grindean iubește muzica și hainele tradiționale românești. Artista a colecționat peste 100 de costume populare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: