Dacă excelează la diplomație, secretarul american de stat și-a dovedit măiestria și într-ale muzicii. Așa că a făcut furori cu prestația sa la evenimentul de lansare a Inițiativei Globale de Diplomație Muzicală.

Pasionat de chitară, Antony Blinken a uimit publicul cu o piesă rock, care îi aparține legendei blues-ului american, Muddy Waters. Nu s-a rezumat doar la acordurile de chitară, ci a apelat și la voce. Inițiativa își propune ca muzica să devină un instrument pentru promovarea păcii și a democrației.

Citește și: VIDEO- Naomi Campbell, apariție de senzație. Vedeta de 53 de ani a strălucit pe podium

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru momentul spectaculos, Antony Blinken a fost recompensat cu aplauze frenetice. Americanul nu este singurul oficial de rang înalt care și-a arătat talentul muzical. În urmă cu câteva luni, președintele sud-coorean, pasionat de karaoke, a cântat la un dineu oferit de președintele american Joe Biden.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si