Genluca Ghiță- tânărul de 20 de ani capturat în cartierul Rahova- era dat în urmărire internațională de polițiștii italieni după ce a fugit de acolo- împreună cu iubita lui- o minoră de origine albaneză- deși era în arest la domiciliu și purta brățară electronică. Porecliți „Bonny & Clyde de România”- cei doi- în complicitate cu un tânăr marocan- ar fi dat jafuri în serie.

Ultima victimă e un italian pe care fata l-a atras în capcană. L-ar fi racolat și atras într-un parc- chipurile- la o întâlnire romantică. Acolo- însă- îl așteptau cei doi indivizi- care l-au ademenit în desișul din apropiere și au atacat ca niște bestii. L-au bătut crunt- iar violențele fizice au culminat cu tortura sexuală.

Italian umilit și tâlhărit de un tânăr român și complicele lui marocan

„I-a ordonat să îngenuncheze și să-i promită că-i va aduce câte 50 de euro în fiecare duminică. A scos un pistol semi-automat- ce s-a dovedit mai apoi că era cu gloanțe oarbe- și l-a îndreptat spre fața tânărului- simulând că ar fi gata să apese pe trăgaci!”- precizează anchetatorii italieni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Umilințele au fost filmate... În cele din urmă l-au tâlhărit și au fugit cu trotineta electrică a victimei.

Inițial- românul și complicele marocan au fost plasați în arest la domiciliu- cu brățară electronică. E neclar cum a reușit să fugă și să vină în România- cert este- însă- că a fost depistat rapid.

Tânărul care a umilit și tâlhărit un italian, prins în Capitală

„În această dimineață, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, al poliției Capitalei, au prins un bărbat căutat de autoritățile judiciare din Italia, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, informează Poliția Capitalei.

„Magistrații italieni au emis un mandat european de arestare pe numele tânărului în urmă cu fix o săptămână. El a fost prins de polițiștii români pe această stradă din cartierul Rahova... Era împreună cu iubita lui- dar fata a rămas este cercetată în libertate- astfel că va pleca probabil singură în Italia- după ce iubitul ei va fi extrădat!”, relatează reporterul Kanal D.

Deși are doar 20 de ani- Genluca Ghiță are un trecut infracțional tumultos în spate. A mai fost anchetat pentru port de armă albă și suspectat de mai multe jafuri comise tot în peninsulă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si