Femeia, mama copilului bătut, a fost reținută și ulterior plasată sub control judiciar, dar unele voci spun că și ea este o victimă.

Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Întregul calvar a fost filmat de propriul frate

Imaginile revoltătoare îl surprind pe tatăl vitreg cum snopește în bătaie un adolescent de 17 ani cu dizabilități. Mama naturală privește neputincioasă scenele.

Fratele victimei, în vârstă de 15 ani, e cel care filmează aceste imagini. Le difuzăm pentru a scoate în evidență că orice act de violență în familie trebuie raportat de urgență pentru a opri chinul victimelor. În acest caz, bunica a sunat la poliție iar dovezile adunate de fratele curajos sunt vitale în anchetă.

"Am fost sesizați de către poliție cu privire la acest caz, am intervenit și am preluat cei doi minori pentru care s-au și instituit măsuri de protecție", a declarat Minodora Sucea, DGASPC GORJ.

Primul vizat de ancheta penală a fost individul care și-a snopit în bătaie fiul vitreg.

"Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 49 de ani. Tot la aceeași dată, în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului, violență în familie și lipsire de libertatate", a declarat Ionela Popescu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Bărbat din județul Bacău, reținut după ce i-a luat mașina și fiica concubinei. Agresorul a scos un fierăstrău electric la vederea polițiștilor

Mama, considerată complice de autorități

Ulterior, și mama în vârstă de 40 de ani fost reținută sub acuzațiile de complicitate la rele tratamente aplicate minorului, violență în familie și lipsire de libertate. Însă alte voci spun că și ea este tot o victimă.

"Femeia, efectiv este o mamă ajunsă la epuizare după ani de chin și de suferință, după o viață plină de bătăi și de incidente neplăcute. Și-a crescut singură, cum a putut, ambii copii", a declarat prin telefon Mădălina Ignat, avocata mamei.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si