O tragedie uriașă s-a petrecut joi 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, în lacul Colibița din județul Bistrița-Năsăud.

Citește și: „Au fost fluierați când au intrat în apă” Filmul tragediei din Jupiter, când un bărbat a dispărut în mare după ce și-a salvat fiica de 6 ani din valuri! Salvamarii trag un semnal de alarmă

Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa, joi seara, înecat în lacul de acumulare Colibiţa, potrivit ISU Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Dispariţia tânărului a fost semnalată în jurul orei 19,30, iar la locul solicitării au fost mobilizate un echipaj de pompieri cu barca de la Staţia de Pompieri Prundu Bârgăului, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, echipajul de scafandri de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa şi elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureş.

Tânărul din Prundu Bârgăului a fost găsit rapid de scafandrii în apele lacului Colibiţa, dar din păcate, organismul nu a răspuns manevrelor protocolului de resuscitare, medicii fiind nevoiți sa-i declare decesul la locul solicitării. 

Polițiștii l-au identificat ca fiind în vârstă de 19 ani, din Prundu Bârgăului, iar din primele date a reieșit faptul că acesta se afla cu un grup de mai multe persoane în zona lacului Colibița, iar la un moment dat ar fi căzut în lac de pe un ponton.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul, potrivit TimpOnline.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si