Un tânăr de 20 de ani din Cluj Napoca s-a prezentat luni dimineață la proba de condus, în Cluj-Napoca. Imediat cum s-a urcat în camion polițistul i-a cerut acestuia buletinul.

Tânărul a fost testat pozitiv la consumul de droguri

Din greșeală, băiatul a scos din buzunar odată cu cartea de identitate și un pliculeț cu praf alb. Imediat, la fața locului a fost chemat un echipaj, astfel încât tânărul să fie supus unui drug-test.

Rezultatul a fost pozitiv, însă șoferului i-au fost recoltate și probe de sânge, în vederea unui concluzii.

Șofer camion

Șofer camion

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gigi Becali, atac dur la adresa lui Dorian Popa! Patronul FCSB cere o pedepsă de cinci ani de închisoare pentru îndrăgitul artist

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, tânărul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal, iar în continuare Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) se va ocupa de acest caz.

”Substanțele psiho-active acționează asupra sistemului nervos central, având efecte atât asupra stării fizice, cât și psihice, modificând senzațiile, percepțiile, atenția și gândirea. De exemplu, persoana care consumă poate să aibă reacțiile mult mai încetinite, cum ar fi la schimbarea culorilor la semafor, apariția unei persoane pe trecerea de pietoni.

De asemenea, reflecțiile ar putea fi încetinite și să ducă la accidente grave”, a declarat Marcu Sebastian, comisar șef și şeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj-Napoca.

Bărbat fără permis, prins cu droguri în mașină

Marți, un alt bărbat de 37 de ani din Brașov a fost prins cu substanțe ciudate în mașină. Acestea se prezentau sub forma unor fragmente vegetale, de culoare verde-olive, cu aspect şi miros specific unor substanţe interzise, au precizat polițiștii.

Mai mult decât atât, bărbatul nici măcar nu avea voie să conducă, deoarece avea permisul suspendat în urma unui incident în trafic.

„Poliţiştii au constatat că bărbatul, de 37 de ani, se afla la volan deşi nu avea dreptul de a conduce autovehicule, întrucât anterior săvârşise o altă abatere la regimul rutier. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”,  a transmis, luni, IPJ Braşov.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV- Dorian Popa putea refuza drug testul când a fost oprit de polițiști: ”Invidia și dorința de a vedea pe cineva căzut în dizgrație nu ar trebui să fie motivația noastră”

Probe biologice au fost trimise spre examinare, pentru a se stabili dacă bărbatul a consumat sau nu droguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si