Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Tânăr de 23 de ani, ucis în bătaie pentru o funcție. Ce spune agresorul

Un scandal intre două familii din Arges s-a incheiat tragic. Un tanăr de 23 de ani a murit după o bătaie pentru un post de administrator al unei asociatii agricole. Sase oameni s-au luptat corp la corp pană cand trei dintre ei au ajuns la spital. Din cauza loviturilor puternice una dintre victime a incetat din viată.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scandalul a izbucnit cand tanarul din 23 de ani din localitatea Popesti, judetul Arges, a mers cu prietenii sai intr-un sat vecin. Acolo s-au intalnit cu doi frati de 19, respectiv 24 de ani si s-au luat la cearta.

Motivul: un conflict mai vechi legat de postul de administrator al unei asociatii agricole. La un moment dat, tanarul de 23 de ani a spart geamul masinii unuia dintre frati si, de aici, totul a degenerat.

Cei doi frati si-au chemat in ajutor tatal, care a ajuns intr-un suflet in locul scandalului iar cearta s-a transformat intr-o bataie in toata regula.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Martorii au sunat la 112, iar cand politistii au ajuns la fata locului l-au gasit pe tanarul de 23 de ani inconstient. Victima si alti doi prieteni, care au fost raniti usor, au fost dusi la spitalul din Pitesti.

Dupa o zi in care a stat in coma, tanarul si-a dat ultima suflare, iar agresorii au fost ridicati de politisti.

Reporter: Iti pare rau?

Fiul agresor: Eu l-am aparat pe tata. Nu puteam sa-l vad pe tata mort.

Pe langa tentativa de omor, unul dintre suspecti este cercetat si pentru o alta infractiune: conducerea unui vehicul neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere.

Tanarul care a murit era fiul unui consilier local al primariei Popesti. Cei trei suspecti vor ajunge astazi in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI