Plin de vânătăi, cu câteva coaste rupte şi cu plămânii perforaţi. Aşa a ajuns la unitatea de urgenţe Andrei, tânărul de 21 de ani snopit în bătaie de cei trei interlopi. Îngrozit, băiatul povesteşte că a văzut moartea cu ochii.

„Am inceput sa fiu lovit cu pumnii, picioare, am picat jos, m-au lovit. 30 de min a fost o ploaie de pumni si picioare.


Am 5 coaste rupte, plamanul este perforat”, spune tânărul atacat.

Tânăr atacat de interlopi care au probleme cu legea

Atacul sângeros s-a petrecut pe o stradă din comuna Cărpiniş. Agresorii, care sunt interlopi cunoscuţi în Timiş pentru problemele pe care le au cu legea, au blocat maşina pe care tânărul de 21 de ani o împrumutase de la un prieten. Indivizii s-au năpustit asupra autoturismului şi l-au bătut până când l-au lăsat inconştient, într-o baltă de sânge.

De altfel, prietenul tanarului atacat a fost si cel care a sunat la 112. Un echipaj medical a mers la fata locului si a transportat victima la spital. Se pare ca agresorii l-ar fi batut pe tanar tocmai pentru că l-au confundat cu prietenul său. Deşi fotografiile cu băiatul bătut crunt sunt mai mult decât grăitoare, interlopii neagă acuzaţiile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Nu a fost o bătaie cruntă, a fost o altercaţie. Încă nu a venit poliţia la mine. Încă nu am fost chemat niciunde, poliţia nu a venit”, spune unul dintre atacatori.

Localnicii: Interlopii care l-au atacat pe tânăr terorizează toată zona

Localnicii din zonă spun însă că indivizii terorizează întreaga comună de mult timp si vor ca oamenii sa le stie de frica.

Se pare că indivizii îi ameninţă ca să obţină bani şi chiar s-ar ocupa cu traficul de droguri. Pana si poliţiştii par sa se teama de ei pentru ca pana acum nu au făcut altceva decât să îi amendeze.

„Terorizeaza pe toata lumea, fete, baieti”, spun localnicii.

Culmea, nici de această dată agresorii nu sunt cercetaţi penal. Deocamdată, oamenii legii au deschis în acest caz doar un dosar in rem pentru vătămare corporală din culpă, ceea ce înseamnă că sunt cercetate doar faptele, nu şi persoanele implicate.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si