Între timp, fata a fost audiată, iar procurorii au decis să fie cercetată în libertate pentru crimă.

Bărbatul ucis și tânăra, surprinși de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Piatra Neamţ 

Bărbatul de 41 de ani şi fata de 16 ani au fost surprinsi de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Piatra Neamţ, acolo unde, se pare, cei doi ar fi mers ca sa-i caute de munca adolescentei.

Citeste si: VIDEO| O fată de 16 ani a ucis un bărbat care a încercat să o violeze

În imagini se vede ca cei doi intră în local, apoi individul, care poartă o șapcă, pleacă, cel mai probabil ca sa discute cu patronul, iar ea rămâne singură în faţa barului. La scurt timp, apar din nou împreună.

Fata stă pe scaun, la o masă, iar bărbatul se apropie și vorbește cu ea. Pleacă apoi amândoi din restaurant.

Cei doi ar fi ajuns apoi în apartamentul victimei

Ce s-a intamplat exact dupa acest moment nu stie nimeni. Cert este ca cei doi au mers acasa la barbat, unde ar fi trebuit să discute oferta de angajare. În schimb, bărbatul ar fi încercat să o violeze pe adolescentă- a povestit ea, în fata procurorilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fata l-ar fi înjunghiat mortal pe individ când încerca să fugă din apartament lui, ca să scape de el.

Citeste si: Cluj: O femeie a fost violată în timp ce se afla la duș, într-o cameră de hotel

Tânăra, în stare de șoc

În stare de şoc, a sunat o verișoară căreia i-a povestit ce a păţit iar apoi şi-a apelat tatăl si i-a spus că a omorât un om şi că vrea să se sinucida.

Într-un final, tânăra a sunat la 112 şi a spus că a fost sechestrată şi la un pas să fie violată. Şocant este că operatorul a vorbit cu ea la telefon timp de o oră, iar când forţele de ordine au ajuns în sfârşit acolo, au intrat mai întâi la o adresă greşită.

La a doua încercare, poliţişti au ajuns în apartamentul în care se afla fata. Dupa ce a primit ingrijiri, ea a fost audiata si dusa ulterior la un centru pentru protecţia minorilor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Mărturia dureroasă a mamei fetei care l-a omorât pe cel ce a vrut să o abuzeze. Adolescenta a stat mai bine de o oră cu cadavrul lângă ea

Anchetatorii încearcă acum să refacă ultimele 24 de ore din viaţa bărbatului ucis, dar vor să afle şi ce a făcut fata în acest interval de timp.

VIDEO- Imagini de pe camerele de supraveghere ale unui restaurant din Piatra Neamț:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si