”O dramă fără margini s-a produs, în Buzău, pe fondul unui fenomen pe cât de periculos, pe atât de ignorat de mulți. Depresia ar fi împins o mamă în vârstă de 42 de ani să-și pună capăt zilelor. Femeia avea un bebeluș de doar câteva luni. Atenție, urmează detalii și imagini cu puternic impact emoțional!”, a transmis Christian Sabbagh.

Lucia era mămica unui bebeluș de doar 3 luni și, în ultimii ani se lupta cu o depresie puternică.

Boala s-ar fi accentuat după naștere, iar femeia de 42 de ani nu a mai putut să controleze gândurile negre și și-a pus capăt zilelor.

”S-a auzit o bubuitură și a căzut pe mașina unui vecin, am înțeles, i-a făcut mașina praf”, povestește un bărbat.

Vecinii, speriați de gestul teribil

Femeia ar fi căzut în gol de la etajul 8, iar impactul i-a fost fatal.

”Bărbatul ei era printre mașini și se trântea cu capul de toate alea, ne-a speriat. Am văzut-o noi”, a mai adăugat femeia de serviciu.

Citește și: Designer român, diagnosticat cu o boală cruntă! Mihai Albu a suferit recent o intervenție chirurgicală: ”Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”

Femeile de serviciu din bloc au fost martore la scena dramatică pe care mărturisesc că nu o vor uita prea ușor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Pe soțul ei l-am auzit țipând aici. A căzut pe o mașină? Da, pe o mașină a căzut din ce ne povestea lumea care era aici”, a

explicat doamna.

Apropiații spun că Lucia a suferit mult după decesul mamei, în 2021. Înainte să nască și-a pierdut și tatăl și a fost chiar internată la psihiatrie.

”Depresie, depresie. Nu pot să vă spun un diagnostic exact, dar din comportarea pe care o avea reiese. O vedeați pe stradă. Cum era comportamentul ei? Normal. Era îmbrăcată frumos, elegant, frumoasă, tânără”, a mai precizat vecinul.

Ce ar fi putut însemna actul în sine?

Lucia avea o relație de concubinaj cu tatăl copilului. Vecinii spun că după ce a născut, au văzut-o foarte rar.

”Colega mea zice că a văzut-o odată cu copilul ieșind, dar altceva...”, a mai spus o femeie de serviciu.

Citește și: Soția unui miliardar a devenit agresivă imediat după nuntă și a "călcat în picioare" o necunoscută fără bani. Reacții revoltate pe Instagram

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Copilul acuma o să îl ia statul la o instituție din asta, să-l crească, nu poate să-l lase. Iar băiatul ăla nu știu cât se poate baza cineva pe el ”, a explicat bărbatul.

”Faptul ca avea un copil mic dintr-o relație de concubinaj probabil că nu a fost suficient de mult pentru a o ancora în cele lumești.

Poate este un semnal de alarmă tras către tatăl copilului...dacă eu trăiesc fără mamă și fără părinții mei, același lucru să trăiască și copilul ei”, a concluzionat un psiholog.

Psihologii susțin că una din cinci femei suferă de depresie postnatală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si