Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Tânără mamă, ucisă de depresie. Lucia a lăsat în urmă un bebeluș de câteva luni

Incident teribil în Buzău! O mamă în vârstă de 42 de ani și-ar fi pus capăt zilelor din cauza depresiei.

Redactia Stirile Kanal D,

Tânără mamă, ucisă de depresie [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”O dramă fără margini s-a produs, în Buzău, pe fondul unui fenomen pe cât de periculos, pe atât de ignorat de mulți. Depresia ar fi împins o mamă în vârstă de 42 de ani să-și pună capăt zilelor. Femeia avea un bebeluș de doar câteva luni. Atenție, urmează detalii și imagini cu puternic impact emoțional!”, a transmis Christian Sabbagh.

Lucia era mămica unui bebeluș de doar 3 luni și, în ultimii ani se lupta cu o depresie puternică. Boala s-ar fi accentuat după naștere, iar femeia de 42 de ani nu a mai putut să controleze gândurile negre și și-a pus capăt zilelor.

”S-a auzit o bubuitură și a căzut pe mașina unui vecin, am înțeles, i-a făcut mașina praf”,

povestește un bărbat.

Vecinii, speriați de gestul teribil

Femeia ar fi căzut în gol de la etajul 8, iar impactul i-a fost fatal.

”Bărbatul ei era printre mașini și se trântea cu capul de toate alea, ne-a speriat. Am văzut-o noi”, a mai adăugat femeia de serviciu.

Citește și: Designer român, diagnosticat cu o boală cruntă! Mihai Albu a suferit recent o intervenție chirurgicală: ”Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”

Femeile de serviciu din bloc au fost martore la scena dramatică pe care mărturisesc că nu o vor uita prea ușor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Pe soțul ei l-am auzit țipând aici. A căzut pe o mașină? Da, pe o mașină a căzut din ce ne povestea lumea care era aici”, a explicat doamna.

Apropiații spun că Lucia a suferit mult după decesul mamei, în 2021. Înainte să nască și-a pierdut și tatăl și a fost chiar internată la psihiatrie.

”Depresie, depresie. Nu pot să vă spun un diagnostic exact, dar din comportarea pe care o avea reiese.

O vedeați pe stradă. Cum era comportamentul ei? Normal. Era îmbrăcată frumos, elegant, frumoasă, tânără”, a mai precizat vecinul.

Ce ar fi putut însemna actul în sine?

Lucia avea o relație de concubinaj cu tatăl copilului. Vecinii spun că după ce a născut, au văzut-o foarte rar.

”Colega mea zice că a văzut-o odată cu copilul ieșind, dar altceva...”, a mai spus o femeie de serviciu.

Citește și: Soția unui miliardar a devenit agresivă imediat după nuntă și a "călcat în picioare" o necunoscută fără bani. Reacții revoltate pe Instagram

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Copilul acuma o să îl ia statul la o instituție din asta, să-l crească, nu poate să-l lase. Iar băiatul ăla nu știu cât se poate baza cineva pe el ”, a explicat bărbatul.

”Faptul ca avea un copil mic dintr-o relație de concubinaj probabil că nu a fost suficient de mult pentru a o ancora în cele lumești. Poate este un semnal de alarmă tras către tatăl copilului...dacă eu trăiesc fără mamă și fără părinții mei, același lucru să trăiască și copilul ei”, a concluzionat un psiholog.

Psihologii susțin că una din cinci femei suferă de depresie postnatală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI