„Era o fire fericita, zambareata... Intotdeauna era plina de viata”. Așa și-o aduc aminte rudele pe Alexandra, care forma împreuna cu Dorin, partenerul ei de viață, un tablou de familie perfect.

Doi tineri gorjeni aflați la început de drum și care așteptau cu emoție un al doilea copil.Dar incompetența medicilor, spun rudele și iubitul fetei, le-a transformat planurile de viitor într-o neagră tragedie.

Dorin Alexandru, iubitul tinerei: Nu are niciun fel de problema, nenorocitii i-au gresit operatia. Asistentele alea le-am auzit ca vorbeau sus de operatie, ca au gresit ceva.

Citeste si: Ultimele imagini cu Inna, bloggerița moartă în accidentul din Republica Moldova. S-a filmat chiar în mașină

Acum cateva zile, tanara s-a dus la un control de rutina al sarcinii, dar medicul a decis ca fata trebuie sa nasca inainte de termen si a oprit-o in spital. In aceeasi zi, Alexandra a adus pe lume un copil perfect sanatos, prin cezariana, la spitalul din Targu Carbunesti.

Tânără moartă după cezariană

Dorin Alexandru, iubitul tinerei: Nu a avut niciun fel de problema! Am fost in Italia, i-am facut control genital, am dat 350 de euro. Am chitante, am tot dosarul, am tomograf, am tot.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La scurt timp dupa nastere, proaspata mamica a inceput sa aiba dureri cumplite, a intrat in stop cardio-respirator si a fost resuscitata aproape o ora.

Rudele fetei au venit intr-un suflet la spital, insa li s-a spus tarziu cat de grava era starea tinerei mame.

Oamenii au cerut transferul Alexandrei la spitalul din Craiova, cu elicopterul SMURD, dar au fost refuzati de medici, pe motiv ca elicopterul fusese deja solicitat pt o alta urgenta.

La spitalul din Craiova, tanara a intrat direct in operatie, dar s-a stins in cateva ore.

Tânără moartă după cezariană. Iubitul fetei, în stare de șoc

Iubitul fetei este in stare de soc si e decis sa dea in judecata spitalul.

Rudele au cerut sa i se facă autopsie Alexandrei si au depus plangere penala la politie.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. In 2011 cei doi doctori acuzati acum de malpraxis au mai fost implicati intr-un scandal mediatic, dupa ce au fost anchetati pentru moartea suspecta a unui bebelus. In cazul Alexandrei, conducerea spitalului din Targu Carbunesti a inceput o ancheta interna.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: O copilă de 10 ani s-a sinucis după ce nu a mai suportat agresiunile la care era supusă zilnic de colegii ei

Constantin Tarziu, manager Spital Targu Carbunesti: A fost un caz de genul celui al Andreei Bălan, dar mult mai acut

In luna martie, Andreea Balan a intrat in stop cardio-respirator tot din cauza unui tromboembolism pulmonar, dupa ce a nascut prin cezariana o fetita perfect sanatoasa.

Cantareata a stat atunci mai bine de o saptamana prin diverse clinici, pentru ca apareau tot felul de complicatii si viata ii era pusa in pericol. In cazul ei, din fericire, totul s-a terminat cu bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si