Cosmarul familei Tocaciu a inceput in urma cu doua saptamani. Atunci, Elena, in varsta de 31 de ani, a mers la spitalul judetean din Sibiu pentru o interventie chirugicala.

Tanara stia de ceva vreme ca are piatra la rinichi, iar medicii i-au spus ca este nevoie de operatie. Interventia s-a facut laparoscopic.

Alexandru Tocaciu, sotul femeii: A iesit din prima operatie, o operatie banala, usoara.

Timp de sase ore am vorbit cu ea, a fost constienta, se simtea ok.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La scurt scurt timp insa, femeia a inceput sa se simta rau, iar a doua zi medicii au hotarat sa o opereze din nou.

Dupa cea de-a doua operatie pacienta a fost in coma indusa, iar dupa doua saptamani a murit. Sotul sau crede ca s-ar fi putut face mai mult pentru a o salva.

Alexandru Tocaciu: Asta a fost singura problema pe care a avut-o si a apelat la un spital.

Vreau sa aflu ce s-a intamplat dupa prima operatie si a doua, ca aici a fost toata cauza, la prima si a doua operatie. Sa vii sanatos si sa pleci in cosciug. Cum e posibil? De la o singura operatie banala?

Rudele cer explicatii si vor sa afle ce s-a intamplat cu adevarat.

Conducerea spitalului judetean a demarat o ancheta in acest caz. Reprezentantii unitatii sustin ca decesul a fost provocat de complicatiile postoperatorii.

DECEBAL TODARITA, PURTATOR DE CUVANT SCJU SIBIU 00.43 este un caz extrem de complex, dar si cu o evolutie fulgeratoare, problemele postoperatorii fiind cauzate de o boala de natura hematologica. Tot din primele informatii reiese ca pacienta a primit ingrijirile corespunzatoare unui pacient critic si s-au folosit toate resursele posibile pentru salvarea vietii acesteia 01.02

Acum rudele femeii se pregatesc de inmormantare si sustin ca vor face plangere impotriva spitalului. Elena Tocaciu a lasat in urma, un sot indurerat si doi copii: unul in varsta de 13 ani si altul de un an si 7 luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si