Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Tânără moartă după o operație banală. Soțul: „Sa vii sănătos și să pleci in cosciug. Cum e posibil?”

O operatie pentru o piatră la rinichi i-a adus moartea unei tinere din Sibiu. Dupa interventia chirurgicală, femeia s-a simtit rău si după două saptamani de chin prin spital a murit. Rudele sunt revoltate si ii acuză pe medici de indiferentă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cosmarul familei Tocaciu a inceput in urma cu doua saptamani. Atunci, Elena, in varsta de 31 de ani, a mers la spitalul judetean din Sibiu pentru o interventie chirugicala.

Tanara stia de ceva vreme ca are piatra la rinichi, iar medicii i-au spus ca este nevoie de operatie. Interventia s-a facut laparoscopic.

Alexandru Tocaciu, sotul femeii: A iesit din prima operatie, o operatie banala, usoara. Timp de sase ore am vorbit cu ea, a fost constienta, se simtea ok.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La scurt scurt timp insa, femeia a inceput sa se simta rau, iar a doua zi medicii au hotarat sa o opereze din nou.

Dupa cea de-a doua operatie pacienta a fost in coma indusa, iar dupa doua saptamani a murit. Sotul sau crede ca s-ar fi putut face mai mult pentru a o salva.

Alexandru Tocaciu: Asta a fost singura problema pe care a avut-o si a apelat la un spital.

Vreau sa aflu ce s-a intamplat dupa prima operatie si a doua, ca aici a fost toata cauza, la prima si a doua operatie. Sa vii sanatos si sa pleci in cosciug. Cum e posibil? De la o singura operatie banala?

Rudele cer explicatii si vor sa afle ce s-a intamplat cu adevarat.

Conducerea spitalului judetean a demarat o ancheta in acest caz. Reprezentantii unitatii sustin ca decesul a fost provocat de complicatiile postoperatorii.

DECEBAL TODARITA, PURTATOR DE CUVANT SCJU SIBIU 00.43 este un caz extrem de complex, dar si cu o evolutie fulgeratoare, problemele postoperatorii fiind cauzate de o boala de natura hematologica. Tot din primele informatii reiese ca pacienta a primit ingrijirile corespunzatoare unui pacient critic si s-au folosit toate resursele posibile pentru salvarea vietii acesteia 01.02

Acum rudele femeii se pregatesc de inmormantare si sustin ca vor face plangere impotriva spitalului.

Elena Tocaciu a lasat in urma, un sot indurerat si doi copii: unul in varsta de 13 ani si altul de un an si 7 luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI