Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Tânără moartă la o lună după naștere! Rudele au suspiciuni legate de medici

Tânăra de 19 ani a murit la doar ă o lună după ce a dat naștere unui copil perfect sănătos. Femeia s-a stins din viață după ce a trecut printr-o operație, fiind diagnosticată cu tromboză venoasă.

Redactia Stirile Kanal D,

O tânără mamă, de 19 ani, a murit la o lună după ce a născut

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Moartea unei tinere mămici  de doar 19 ani din Suceava face obiectul unei anchete penale. Femeia a murit în mod subit la o lună după ce a adus pe lume un copil, deși la naștere totul ar fi decurs perfect. Care sunt suspiciunile ne spune colega mea, Iulia Dumitrașcu”, a transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO Vărul Raisei și-a recunoscut crima, însă părinții copilei cred că nu este singurul vinovat: „Mai are complici” 

Tânăra a trecut printr-o intervenție chirurgicală înainte de a muri

Iulia Dumitrașcu, reporter: Tânăra de 19 ani a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos, iar cei doi au fost externați fără nicio problemă. După două săptămâni mama a început să se simtă rău și a acuzat dureri puternice la șold.

A mers la spital, a fost internată și a fost diagnosticată cu tromboză venoasă, iar mai apoi a fost operată. Deși intervenția chirurgicală a fost una reușită, femeia a început să se simtă tot mai rău. Starea ei s-a degradat, iar în cele din urmă tânăra s-a stins fulgerător. Moartea ei a declanșat o anchetă internă pentru că rudele acesteia au suspiciuni în ceea ce privește intervenția medicilor, dar și a tratamentului postoperator.
Necropsia va stabili cu exactitate cauza decesului. Tânăra de 19 ani s-a căsătorit în urmă cu un an, iar soțul ei este pompier. Deocamdată, acestea au fost informațiile.

Citește și: VIDEO Se caută vinovați după ce un bărbat a așteptat 16 ore la UPU. Familia este devastată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI