Detalii cutremurătoare ies la iveală după accidentul teribil dintre un autoturism și o cisternă încărcată cu benzină. La volanul mașinii era un tânăr în vârstă de douăzeci și doi de ani, de meserie polițist. Se pare că tânărul ar fi vrut în trecut să își pună capăt zilelor, iar accidentul pe care l-a provocat ieri nu ar fi întâmplător. În trecut, băiatul a mai avut tentative de suicid, însă a fost salvat la timp.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Polițist mort în accident, suspiciuni de suicid

Minute întregi s-au luptat pompierii cu flăcările care au cuprins autoturismul și cisterna după accidentul teribil. Cisterna transporta combustibil, iar pericolul de explozie a fost uriaș. Șoferul a reușit să se salveze, însă cel care se afla la volanul mașinii a ars de viu în autoturism.

Bogdan plecase cu mașina din Brăila într-o direcție necunoscută. Când s-a lăsat seara, părinții lui s-au îngrijorat. Avea telefonul închis și nu le-a dat niciun semn toată ziua. Rudele simțeau că s-ar fi putut întâmpla o nenorocire, așa că au sunat la poliție. Așa au aflat că Bogdan era șoferul autoturismului care s-a izbit frontal de cisterna cu benzină. Tânărul avea douăzeci și doi de ani și era polițist de puțină, vreme pe rețelele de socializare.

Părea fericit alături de iubita și prietenii lui, însă în realitate ar fi fost măcinate de gânduri negre.

În trecut, băiatul a avut o tentativă de suicid. Într-o seară tatăl său ar fi sunat la 112, după ce l-a descoperit pe fiul său că zăcea în cadă, într-o mare de sânge. A reușit atunci să-l salveze, însă, din cauza incidentului, superiorii i-au retras arma timp de câteva luni și l-au trimis la consiliere psihologică.

Bogdan era polițist și avea 22 de ani

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acestui copil i-a fost retras armamentul din dotare de către șefii poliției, cred că ar fi trebuit să beneficieze de ajutor specializat dacă i-a luat arma pentru că a avut probleme și a încercat să sinucidă, de ce mai are permis de conducere, de ce mai conduce autoturism pe drumurile publice, nu e totul arma, a declarat fostul șef IPJ Brăila.

Oficialii inspectoratului spun că polițistul a trecut prin mai multe evaluări psihologice și a fost în cele din urmă declarat apt pentru a se întoarce pe teren. Marți, tânărul a fost reîncadrat la serviciul de ordine publică, iar ieri, în timpul liber, a provocat accidentul.

În comportamentul acestuia nu au fost observate schimbări de natură a produce suspiciuni, astfel că la data de patru iunie polițistul a fost reintrodus în serviciul biroului de ordine publică, a declarat un oficial de la inspectorat.

Bogdan era polițist și avea 22 de ani

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Faptul că Bogdan a decis să își încheie socotelile cu viața este una dintre principalele ipoteze ale anchetatorilor. Se pare că tânărul a pătruns pe contrasens cu mult înainte de impact, iar pe șosea nu există nicio urmă de frânare.

Cei care îl cunoșteau sunt în stare de șoc. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

O să te iubesc o viață și încă o zi, îngerașul meu frumos, vreau să ai grijă de tine și îmi doresc doar să fii bine acolo sus, suflet bun și respectuos, a spus un apropiat de-al lui Bogdan. 

Ancheta poliției este în plină desfășurare și rămâne de văzut dacă la nivelul inspectoratului Brăila va fi deschisă și o anchetă internă.

Citește și: O mamă din Buzău și-a îngropat bebelușul viu, abia născut, în curte. Femeia s-a predat singură poliției. Ce hotărâre s-a luat în privința ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si