”Tânărul de 18 ani din Argeș care a omorât un preot cu mașina, iar pe altul l-a rănit abia își cumpărase autoturismul cu bani câștigați peste hotare. A vrut să fie în rând cu lumea din sat spune bunica lui, doar că nu avea permis de conducere. El a fost reținut, dar a lăsat în urmă numai lacrimi și durere, Vă avertizez urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Radu Andrei Tudor.

”Ne-a luat părintele nostru”, spune cineva.

”E durere, e ca și cum ne-ar fi murit cineva din familie”, mai spune o doamnă.

Ce spune bunica tânărului?

Tânărul din imagini este cel care a curmat din terbilism viața unui om. Băiatul în vârstă de 18 ani a urcat la volanul unei mașini pe care și-o cumpărase de câteva ore din banii câștigați în străinătate, unde muncea cu mama lui. Venise în țară pentru o săptămână și deși încă nu avea permis a gonit cu autoturismul pe străzi.

”Pleca să se întâlnească cu prietena lui. Între timp am înțeles că ar fi luat o mașină de bănuții cu care a venit. Minte de copil încântat de...nu știu despre ce e vorba domnișoară, da pe mine m-a terminat”, spune bunica băiatului.

Citește și: Cine este preotul care a murit în accidentul de la Costești? Ilie avea 44 de ani și doi copii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Într-o depășire, lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Tânărul a vrut să evite o mașină care venea de pe contrasens, dar a spulberat autoturismul în care se aflau cei 2 preoți.

”Toți tinerii cam de vârsta lui aici, mai ales la noi în sat au așa ceva, o mașină și s-o fi simțit mai lezat, mai amărât. Mie îmi pare rău de omulețul ăla ca am auzit și eu că are 2 copii. Îmi pare rău și de celălalt că nu știu cât de grav este. Îmi pare rău și de copilul meu”, mai explică bunica.

”Ne-a terminat, ne-a luat ce aveam mai drag pe lumea asta. De când am auzit n-am închis ochii de plâns. Ne-a luat părintele nostru”, precizează o doamnă din sat.

Pentru părintele Ilie în vârstă de 44 de ani impactul a fost nimicitor, iar salvatorii nu au mai putut să îi pornească inima. La auzul veștii, soția duhovnicului cu care are 2 copii a leșinat. Întreaga comunitate din Costești îl plânge acum pe cel care mereu le spunea o vorbă bună.

”E durere e ca și cum ne-ar fi murit cineva din familie. Atât e durerea de mare, pentru că aici ne găseam alinarea. Avea o popularitate de nedescris pentru tot satul, el găsea un cuvânt de spus, de alinare, foarte cum se cade pe toată lumea”, precizează o altă femeie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: A murit unul dintre cei mai îndrăgiți duhovnici din Biserica Ortodoxă. Mesajul Patriarhului Daniel

Era un om ca lumea ce să... nu mai știu dacă vom mai avea așa ceva în curând”, mai spune o credincioasă.

Care este starea celui de-al doilea preot?

Celălalt preot aflat în mașină a fost și el grav rănit și transportat la spitalul Floreasca din Capitală, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Tânărul de 18 ani care a provocat accidentul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si