„Anul acesta, tapetul revine în tendințe cu modele îndrăznețe, care vor transforma orice locuință. Culorile vibrante sau printurile inspirate din natură se numără pentru detaliile preferate de specialiști pentru a aduce un plus de personalitate și stil locuinței”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO-Tendințele anului 2024, direct din Italia. Diana Caramaci, creatoarea de modă care a dus moda românească la Milano

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tapetul poate fi aplicat pe toți pereții dintr-o cameră. Scopul acestei „operațiuni” este acela de a crea o atmosferă plăcută.

Ce model de tapet a avut succes mare în rândul clienților

Modelele de tapet care se inspiră din tradițiile și natura din România s-au bucurat de un real succes în rândul clienților, casele având astfel un plus de personalitate.

Citește și: VIDEO Renovarea apartamentelor îi aduce la sapă de lemn pe români

Pentru a se realiza un tapet începe de la un desen realizat de mână pe hârtie sau pe tableta grafică, urmând ca apoi să fie adăugate culorile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si