Vaccinaţi sau doar cu test negativ, invitaţii la această nuntă organizată în week-end s-au descătuşat după restricţii..pe ritmuri de manele.

Cel care a făcut spectacol cu petrecăreţi..fără număr a fost nimeni altul decât Tzancă Uraganu. În imaginile postate pe rețelele de socializare, celebrul manelist apare într-un autobuz înconjurat de sute de oameni.

Reacția premierului Cîțu

Iar ca să pună stop desfâului, premierul Florin Cîțu vrea să condiţioneze mersul la evenimente precum nunţi, botezuri sau concerte, în localitățile cu incidență mare a infectărilor. Pe lângă darul de nuntă, în plic invitații vor trebui să aibă certificatul covid.

„Sunt nunți programate în perioada următoare în zone unde incidența ajunge la 3 la mie..

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

As propune pentru nunțile deja programate, în zone unde incidența crește, să folosim certificatul verde”, a spus Florin Cîțu, premierul României.

Citeste si: VIDEO| Imagini șocante la o nuntă la care a cântat Adrian Minune. Petrecăreții trag cu mitralierele, chiar în fața manelistului

Mirii se gândesc să își amâne nunțile... din nou

Mirii, care oricum și-au reprogramat nunțile, se gândesc să le amâne din nou. Daniela și Sergiu ar trebui să își unească destinele în sfârșitul de săptămână care urmează.

„Ne este frică pentru că ne-am reprogramat o data nunta. Aveam 300 de invitați, vin abia 150. Iar cu acest certificat ne este frică că nu vom mai putea face… Cine știe ce o să fie?!(...)

Ne-am gândit să reprogramăm pentru a doua oară. Dar ne-am interesat la sălile din oraș și am aflat că nu mai sunt locuri disponibile.”, au spus tinerii.

Citeste si: VIDEO| Sute de litri de alcool, proțap de porc, grătare și lăutari. Nu e vorba de o nuntă, ci de un chef al angajaților unei primării din Dolj

Chiar dacă vor avea costuri suplimentare, proprietarii sălilor de evenimente și organizatorii de nunți sunt dispuși să accepte orice restricții, doar să-și mențina afacerile pe linia de plutire și să nu ajungă din nou în prag de faliment.

Citeste si: Doi miri au trimis facturi de 240 de dolari invitaților care nu au venit la nuntă: “Am luat-o personal"

Certificatul verde digital este dovada că deţinătorul a fost vaccinat împotriva COVID-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistare a infecţiei sau că s-a vindecat de boală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si