„Se lucrează de zor pentru pregătirea târgurilor de Paște. La Craiova, de pildă, sunt montate elementele din povestea Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici. Figurina, care întruchipează personajul principal, are deja o istorie bogată în oraș. A fost folosită pe post de Crăiasa Zăpezii și Alice în Țara Minunilor la alte târguri”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Pregătiri pentru Târgul de Paște de la Craiova

Așa arată piesa de rezistență a târgului de Paște de anul acesta de la Craiova. În ultimul an, figurina de cinci metri înălțime a trecut prin numeroase transformări. 

„De la Alice în Țara Minunilor de Paște, la Crăiasa Zăpezii de Crăciun, iar acum la Albă-ca-Zăpada. De trei ori a fost modificată, vopsită și revopsită această figurină, ca să se potrivească în tematica aleasă”, a transmis Teo Argint, corespondentul Știrilor Kanal D.

Refolosirea este esențială, mai ales că prințesa uriașă a costat nu mai puțin de 36 de mii de lei. 

Citește și: Un tânăr de 17 ani, beat și fără permis a produs un accident îngrozitor la Snagov! Cinci tineri au fost duși la spital

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Cam scump, după mine... Cam scump, dar asta e, e și frumos”, a spus un localnic.

În parcul Nicolae Romanescu au fost montate și căsuțele care poartă numele celor șapte pitici. Acestea vor fi destinate comercianților din toată țara care vor vinde în parc produse tradiționale, dulciuri sau suveniruri handmade. 

Peisajul a fost completat cu 200 de mii de lalele plantate încă din toamnă.

„Povestea Albei-ca-Zăpada are loc în primăvară și se potrivește cel mai bine parcului și peisajului pe care noi îl avem aici. Totul se întâmplă într-o pădure, așa cum ne putem imagina și noi că suntem acum”, a spus Marina Andronache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

Tot în parc a fost adusă și roata gigant folosită de Crăciun. Târgul de Paște din Craiova va începe pe 19 aprilie și va rămâne deschis până pe 12 mai. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si