Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | TAROM, armă politică în ziua moțiunii? Acuzații grave la adresa ministrului Transporturilor

Acuzaţii grave la adresa ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Fostul director general al Tarom, Mădălina Mezei, susține că i s-a cerut să reţină avioanele la sol în ziua moţiunii pentru ca parlamentarii din provincie să nu ajungă în timp util la votul din plen.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mădălina Mezei a confirmat pentru pentru Ştirile Kanal D că Răzvan Cuc în persoană i-a cerut să reţină toate avioanele TAROM la sol în ziua în care s-a votat moţiunea în Parlament. Mezei spune că a refuzat şi ulterior a fost demisă, motiv pentru care este hotărâtă să-l dea în judecată pe Ministrul Transporturilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Răzvan Cuc a comentat această informaţia pe pagina sa de Facebook. Ministrulsusţine că e vorba de "minciuni aruncate pe piaţă", după ce a luat decizia de a o da afară de la conducerea TAROM pe Mădălina Mezei.

Decizia de demitere a Mădălinei Mezei este cel puţin ciudată în condiţiile în care s-a spus că are o relaţie de prietenie cu Viorica Dăncilă şi în acest fel a ajuns să ocupe această funcţie importantă.

Mai mult, în momentul în care a fost numită, acum câteva luni, TAROM a renunţat la 2 procese, unul împotriva ei si altul împotriva soţului, pentru pagube aduse companiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI