Familia sa, care a rămas în Suceava, a aflat cu stupoare că bărbatul s-a luptat aproape două săptămâni cu maladia și că a pierit la câteva zile după ce medicii l-au declarat vindecat. Acum, rudele au reușit să se mobilizeze și au strâns bani pentru repatriere.

In aceasta fotografie, Nicu Urzica zambeste, alaturi de sotia sa gravida. Era tatal a 8 copii, cel mai mic avand doar 6 luni.

Citeste si: Fetiţă confirmată cu Covid-19, operată de apendicită la Spitalul Judeţean Constanţa

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Era dedicat credintei si canta in corul bisericii, iar Dumnezeu era cel care ii calauzea viata.

Barbatul originar din Suceava muncea de ani buni in Marea Britanie si reusise sa-si aduca si familia cu el. In ultima perioada isi gasise un loc de munca pe un santier de constructii din Londra. De curand, insa, a inceput sa se simta rau, spune primarul comunei sucevene de unde provine romanul.

Citeste si: Avertisment de la OMS: Vin săptămâni critice pentru Europa

Intre timp, in Marea Britanie se mentin aceleasi restrictii ca in Romania. Autoritatile de acolo spun ca inca nu s-a atins varful pandemic, iar politia a impanzit toate strazile si da amenzi celor care nu respecta distantarea sociala. Potrivit raportului de astazi, cei mai multi romani din strainatate, confirmati cu coronavrus, sunt in Italia.

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci polițiști, îi cere ajutorul lui Nicolae Ceaușescu în pandemia de coronavirus: “Tată, salvează-ne, că mizeriile astea ne-au arestat la domiciliu fară fapte”

Vorbim despre 422 de pacienti in peninsula, aproape 200 in Spania, 47 in Marea Britanie, 25 in Franta si 13 in Germania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si