Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Tată şi fiică, omorâţi de un sinucigaş

O fetiţă de numai 6 ani şi tatăl acesteia au murit în marţi dimineaţă, iar mama copilei a ajuns în stare gravă la spital, după ce un tânăr teribilist a vrut să-și puna capăt zilelor. Individul a intrat ca o ghiulea cu mașina pe contrasens, spulberând autoturismul în care se afla familia ce mergea la mare. Băiatul vinovat, decedat și el în urma impactului, a lăsat un bilet de adio, în care îşi declara sentimentele pentru iubita de care se despărţise. Vă avertizăm, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Andreea Stoica,

VIDEO | Tată şi fiică, omorâţi de un sinucigaş

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O familie fericită, ce plecase la mare, in vacanta. Aşa arătau Daniel şi Andreea, tinerii soţi din Gorj, care în această dimineaţă au pornit nerabdatori la drum împreună cu fetiţa lor de 6 ani. Pe centura Craiovei, însă, o altă maşină a pătruns din contrasens, iar ambele autoturisme au fost zdrobite din cauza impactului frontal mult prea puternic. Copila şi tatăl acesteia au murit pe loc, sub privirile neputincioase ale mamei, transportată de urgenţă la spital.

Accidentul s-a produs la ora 5 dimineaţa

La volanul maşinii care a intrat pe contrasens se afla Marian. La ora 5 dimineaţa, tânărul din Dolj s-a urcat în vehicul, a condus haotic pe străzile Craiovei şi s-a izbit cu putere în primul autoturism care i-a ieşit în cale, fără să se gândească la tragedia pe care urma să o producă.

Iniţial, poliţiştii au crezut că a fost un accident, însă mesajul pe care băiatul l-a lăsat i-a condus pe pista cutremuratoare.

Citeste si: VIDEO- Cei patru interlopi care au fugit după războiul din Chiajna nu sunt de găsit. Răsturnare de situație

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

VIDEO| Tată şi fiică, omorâţi de un sinucigaş

Marian şi iubita sa se mutaseră împreună de câteva luni, în casa părinților lui din comuna doljeană Ghercești. Aveau planuri mari, însă, în ultimele săptămâni, ceva le-a umbrit relaţia.

După ce s-au despărţit, în mintea lui băiatului se ţesea, zi de zi, gândul de a-şi pune capăt zilelor.

Mama lui Marian, care munceşte în străinătate, a fost cea care i-a auzit ultima glasul. Vorbiseră chiar luni seara, cu câteva ore înainte ca Marian să se sinucidă.

Citeste si: VIDEO E îngrozitor! O mamă și-a trântit copilul de pământ. Martorii au rămas terifiați

Vecinii spun că, de când băiatul era singur, se plimba neliniştit prin sat. Nimeni însă nu s-ar fi gândit că tânărul şofer poate recurge la un astfel de gest sau că suferinţa lui din dragoste va distruge alte două vieţi nevinovate.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor calificat, urmând ca cercetările să fie preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI