Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Tată şi fiu, ucişi de trăsnet

Un tată și fiul său de doar 13 ani au sfârșit în cel mai cumplit mod cu putință. I-a secerat un trăsnet care a lovit nemilos în copacul sub care familia se adăpostise de furtună. Mama copilului a scăpat ca prin minune, dar pe cei doi nu i-a mai putut salva nimeni. Fenomenele extreme fac ravagii peste tot în țară. În Gura Humorului, o ploaie cu grindină cât piatra i-a pus la grea încercare pe oameni.

Andreea Stoica,

VIDEO | Tată şi fiu, ucişi de trăsnet

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Cei doi soți și fiul lor de 13 ani plecaseră la cules de cireșe iar când s-a pornit potopul s-au adăpostit sub un brad de la marginea pădurii. Trăsnetul a lovit direct în copac, iar tatăl și fiul au fost pur și simplu secerați. Femeia a fost azvârlită câțiva metri, dar a scăpat cu viață.

    În zonă erau și câțiva motocicliști care au sărit imediat să dea o mână de ajutor, dar nici ei nu au putut să facă mare lucru.

    O ambulanță a venit în câteva minute, dar era prea târziu ca să-i mai resciteze pe cei doi. Medicii au declarat decesul bărbatului de 49 ani și a fiului său.

    Citeste si: VIDEO- Episod de iarnă în mijlocul verii. Imagini incredibile la Suceava

    Prăpăd a fost și la Suceava.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    Imaginile sunt filmate în Gura Humorului, unde o ploaie cu grindină care ținut un sfert de oră a făcut ravagii.

    Pe jos, totul era alb, ca în plină iarnă. Forța urgiei a rupt în două și copaci, iar apa căzută cu nemiluita a inundat gospodăriile oamenilor...

    Și nu am scăpat de fenomele extreme. În 15 județe, meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de vreme severă cu furtuni și ploi puternice în vestul și nord vestul țării valabilă până mâine dimineață.

    Apoi rămâne valabil un cod galben care se extinde în 29 de județe din centru, nord și vestul țării. De săptămâna viitoare, însă, vine arșița peste România cu temperaturi de peste 37 de grade la umbră.

    Citeste si: Românii din Italia, în pericol! Se schimbă legea din cauza COVID-19

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI