„Tatăl comisarului de la Garda de Coastă care a fost prins băut și posibil sub influența substanțelor interzise la volan vine cu explicații halucinante. Controversatul afacerist susține că fiul său ar fi băut până în pragul comei alcoolice ca să evite o criză de diabet. Între timp, superiorii polițistului de frontieră fac o anchetă internă, căci era în timpul serviciului”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: O barcă cu aproape 200 de migranți s-a răsturnat în Oceanul Atlantic! Cel puțin 89 de oameni au pierit

Ce spune tatăl comisarului

Emil Bodănaș, comisar de poliție de frontieră la Garda de Coastă, era în timpul serviciului când a fost prins la volan cu o alcoolemie aproape de comă și posibil sub influența substanțelor interzise. Se îndrepta spre Tuzla când mai mulți șoferi din trafic ar fi observat că mașina circulă haotic și au alertat poliția. Tatăl lui, un controversat om de afaceri din Mangalia, vine cu o explicație halucinantă despre toată povestea. Omul susține că fiul lui s-a îmbătat criță ca să evite o criză de diabet.

„E diabetic. Pe drum i-a venit rău și a parcat mașina. Are diabet în formă gravă și în mașină a băut niște vodcă și s-a culcat.

A venit apoi poliția, a bătut în geam și l-a trezit, Probabil a sunat cineva care l-a văzut”, a explicat Emil Bodnăraș, tatăl polițistului.

Doar că explicațiile sunt cusute cu ață albă, căci ar fi record mondial ca cineva să ajungă la o asemenea alcoolemie în câteva minute, spun doctorii. Avea 1.7 mg/litru în aerul expirat, dar în urma testelor de sânge s-ar putea să fie mai mare alcoolemia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citește și: VIDEO: Ar fi picat testul drogurilor, chiar în timpul serviciului. Un polițist din Șomcuta Mare ar fi ieșit pozitiv la consumul substanțelor interzise

„Este posibil să apară un rezultat ceva mai mare dacă efectuezi un alcool test imediat după ce ai înghițit o astfel de băutură, doar că este greu să ajungi la o valoare a alcoolului de 1.7 mg, tu consumând doar câteva înghițituri. Nu știu dacă șoferul a fost cu dumnealui în momentul în care a consumat alcool și pe parcursul consumului. Nu știu dacă a fost oprit în timp ce dormea sau oprit în trafic. Habar nu am! Până la urmă, polițiștii vor stabili acest lucru”, a spus Cristian Paparau, medic legist.

Totodată, comisarul de la Poliția de Frontieră a fost depistat pozitiv la amfetamină. Și acest rezultat e pus la îndoială de tatăl bărbatului de 39 de ani.

„De drogat vă spun sincer că nu se droghează. Ia niște medicamente foarte puternice pentru diabet și știți foarte bine că aparatele astea dau erori majore”, a spus Emil Bodnăraș, tatăl comisarului.

„Asta a ieșit din gură, doamnă, când a băgat ăla cu vată. La sânge nu o să iasă, vă garantez eu”, a continuat acesta.

Bodnăraș lucrează din 2017 la Garda de Coastă și ar mai fi fost cercetat disciplinar în trecut. Șefii lui au deschis acum altă anchetă internă!

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"- radioimpuls.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

„Conducerea Gărzii de Coastă are ca deziderat funcționarea sistemului doar cu polițiști integri, profesioniști și se delimitează ferm de orice comportament sau acțiune necorespunzătoare care nu este în concordanță cu statutul polițistului. Totodată, s-a dispus efectuarea de verificări, în regim de urgență, cu privire la evenimentul în cauză”.

Tatăl comisarului, în vârstă de 67 de ani, deține un complex hotelier în stațiunea Venus. A avut chiar și universitate particulară, neacreditată de stat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si