Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tatăl criminal a amenințat că se aruncă de la geam. Decizia șocantă a medicilor

Bărbatul din Cluj care și-a ucis fără milă băiețelul în vârstă de 8 ani a fost legat de patul de spital și este păzit zi și noapte de polițiști, după ce a amenințat că se aruncă de la geam.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Între timp, procurorii încearcă să refacă traseul de 48 de ore al tatălui criminal, de când și-a luat pruncul din casă și până când l-a înjunghiat mortal, pe câmp.

”Nu pot efectiv să îmi imaginez de ce a recurs la gestul ăsta. De ce a trebuit să moară un îngeraș care nu avea nicio vină”, spune mama copilului ucis.

Patru zile au trecut de când trupul micuțului Ghiorg a fost găsit, fară suflare iar nici până acum tatăl criminal nu-și poate explica gestul macabru.

Bărbatul le-a spus medicilor că nu mai vrea să trăiască

În schimb, le-a spus medicilor și polițiștilor sub grija cărora se află la spitalul din Cluj, că nu mai vrea să trăiască și că se va arunca de la etaj. Așadar, cadrele medicale au decis să-l lege de pat și să îl păzeasca non-stop. Joi, ucigașul ar fi trebuit să ajungă în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă, însă rănile pe care și le-a provocat pe corp nu i s-ar fi vindecat încă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO -  Mărturia cutremurătoare a mamei copilului ucis de propriul tată: ”Simt o bucurie că trăiește și toată viața o să aibă fapta în fața lui”

”Daca voia să se sinucidă, ducea acest lucru până la capăt. Sunt convins că a vrut să fie salvat. E un om care mereu a încercat să aibă control, vorbesc de familie.

Un control extrem de periculos, vedem unde a dus”, spune Ștefan Stroe, jurnalist de investigații.

Descoperirea incredibilă a anchetatorilor

Dacă tentativa de suicid a fost sau nu o lovitură de teatru, nu se știe încă. În schimb, traseul haotic pe care individul l-a parcurs, cu fiul său, în ultimele ore de dinaintea crimei, arată un singur lucru: că a vrut cu orice preț să se facă auzit.

”A plimbat cadavrul 48 de ore pentru că voia să gândească, să vadă ce are de făcut, să găsească o scuză, să găsească un plan pe care să îl întărească. Doar că până la urmă a găsit cea mai proastă soluție”, mai spune jurnalistul.

Citeste si: VIDEO- Dezvăluire incredibilă în cazul copilului de 8 ani ucis de tatăl său și abandonat în mașină

Filmul tragicului eveniment

Sâmbăta seara, după ce s-a certat la telefon cu mama copilului, bărbatul și-a luat pruncul din Florești și a pornit cu el la drum. L-a ucis rapid, din ce spun legiștii, însă timp de trei zile criminalul a condus parcă în gol, cu cadavrul pe bancheta din spate. Autoturismul a fost abandonat, cu tot cu trupul băiețelului, la 30 de kilometri depărtare de casă.

În timp ce criminaliștii împânzeau zona, tatăl ucigaș nu ar fi vrut să se sinucidă, confirmă un martor, ci pur și simplu s-a ascuns de polițiști.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Peste cazul cutremurător s-a așternut momentan tăcerea, iar anchetatorii așteaptă să-l interogheze oficial pe criminal. Cel mai probabil vineri va fi externat și dus în fața magistraților, care vor decide dacă îl trimit după gratii.

Citeste si: VIDEO| Şocant: Copil găsit în comă, lângă mamă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI