Tatăl elevului devenit criminal cu sânge rece va răspunde în justiție pentru crimele comise de fiul său la liceul din statul american Georgia. Amândoi trebuie să dea explicații pentru nu mai puțin de paisprezece capete de acuzare. Cel mai grav face referire la uciderea profesoarei Cristina Irimie, a unui alt cadru didactic și a doi elevi.

În satul Apolul de jos, de unde Cristina a plecat în america pentru o viață mai bună, durerea este uriașă. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Tatăl elevului criminal din Georgia, la fel de vinovat

Tatăl adolescentului de paisprezece ani, acuzat că a ucis miercuri doi profesori și doi elevi de la liceul său din Georgia, Statele Unite, a fost arestat.

Și nu doar că i- a permis să posede o armă. În două mii douăzeci și trei, când adolescentul a fost audiat pentru amenințări cu atacuri armate făcute sub anonimat pe diverse rețele de socializare, tatăl lui îl lăuda pentru că știe să tragă bine cu arma de vânătoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La fel de profesionist, acuză anchetatorii elevul de paisprezece ani a tras și zece sau cincisprezece focuri de armă semi automată în rafală pe holurile și campusul liceului din Georgia.

Cele patru victime, profesoara de matematică Cristina Irimie, un alt profesor și doi elevi nu au avut nicio șansă să scape cu viață. Îi plâng acum o comunitate întreagă și mai ales cei care i- au cunoscut.

Cristina Irimia devenise profesoară extrem de iubită și de apreciată în America. Aici în România a fost membră în ansamblul Dumbrava Sibiului, iar după anii nouăzeci a plecat peste ocean să își facă o viață mai bună


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si