"Ce au ridicat procurorii?". "Bani, ce să ridice? Dar îi luăm înapoi repede, că îi justific, tot ce au găsit la mine justific. N-au fost arme, nu avem arme", le-a spus trapperul jurnaliștilor.

Citește și: VIDEO "Șacalul", bănuit că ar fi ucis și alte femei. Mai multe crime nerezolvate din Constanța, analizate de procurori

"Câți bani au ridicat?- Nu știu, nu mai țin minte, un miliard și ceva maxim", spune trapperul.

Cântărețul pe care mii de tineri l-au ridicat la rang de idol a venit în fața Parchetului să-și apere tatăl, pe Ion Constantin, supranumit în lumea interlopă Vali Nebunu.

Apropiat a lui Marian Sârbu, numit și Box, membru marcant al clanului Camătarilor, el a devenit o figură extrem de temută în lumea mafiotă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

De această dată procurorii îl acuză că ar fi dat bani cu camătă dependenților de jocuri de noroc sau de droguri, iar apoi i-ar fi șantajat.

Ca să-i recupereze ar fi recurs chiar și la fapte cu violență.

"Nu am nicio cunoștință, nu a făcut asta. Ce treabă are trecutul lui tata cu ce e în prezent? Noi nu ne ocupăm cu așa ceva și bag mâna în foc că nimeni de aici nu se ocupă cu așa ceva", spun artistul.

În trecut, Vali Nebunu a fost închis pentru trafic de droguri, iar fiul său nu s-a ferit să-i pună în versuri necazul.

Într-un interviu acordat Știrilor Kanal D, Albert și-a deschis sufletul și a vorbit despre trecutul violent al tatălui său.

Printre cei săltați de polițiști se numără și Mihai Laurențiu, poreclit Laur al lui Expres, asta pentru că era un apropiat al temutului interlop Expres Negru, liderul clanului Giuleștenilor.

În trecut el a mai comis infracțiuni cu țigări netimbrate.

Alături de el au fost aduși la audieri și un fost membru al grupării luptătorilor, dar și un agent de pază care avea legături în lumea interlopă.

Acum un dosar amplu este instrumentat de Parchetul General, pentru infracțiuni de șantaj.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si