„Tatăl unui elev din Constanța este acuzat că a intervenit într-un scandal petrecut între mai mulți adolescenți. Ar fi snopit în bătaie un alt elev chiar în fața liceului. Și nu e singurul caz în care adulții se implică violent în conflictele dintre tineri. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!”, a transmis Christian Sabbagh.

Părinte acuzat că ar fi lovit un elev

Incidentul s-a petrecut în fața unui liceu din Constanța. Minorul de 15 ani ar fi vrut să-și împace amicul care era într-un conflict cu alt băiat. În acel moment, tatăl adolescentului jignit l-ar fi lovit cu un poloboc.
„Nu este elev la această școală. S-a refugiat în curtea școlii, noi l-am preluat, i-am acordat primul ajutor, ulterior a venit și salvarea, a venit și forțele de poliție.A fost bătut agresat de către un adult cu un obiect contondent, are o rană la cap, pentru care i- am acordat primul ajutor pentru ca era o rană deschisă”, a explicat directoarea școlii.

Citește și: Elev de 15 ani, bătut de tatăl unui coleg, chiar în fața unui liceu din Constanța. De la ce ar fi pornit totul?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Victima în vârstă de 15 ani s-a ales cu mai multe răni.
„Norocul lui a fost că un alt prieten care era cu el a barat cu mâna, a pus mâna și nu l-a lovit în creștetul capului, putea să fie mort. L-a lovit foarte tare”, a spus bunica victimei.
Bărbatul de 45 de ani care l-a bătut pe adolescent este cercetat pentru loviri și alte violențe.


Un alt caz revoltător a fost surprins, recent, tot în Constanța. Martorii spun că într-un parc din oraș, 3 adulți provocau mai mulți tineri să se bată. Martorii au sunat la 112, dar până la sosirea primului echipaj, cei implicați au dispărut. Polițiștii au demarat o anchetă și îi caută acum pe tineri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si