„Ora mesei cu piticii noștri poate fi o adevărată provocare. Se murdăresc, dau pe jos, nu stau în scaun și alte năzbâtii, dar tehnologia ne ajută și la capitolul acesta. Chiar acum, cu noi în platoul știrilor, este „Taticool”, care ne-a adus câteva scaune inteligente”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: Stilul clasic în designul interior- șapte piese de mobilier și decorative care te vor ajuta să obții un aer rafinat în locuința ta

De ce sunt aceste scaune speciale

Dan Cruceru, „Taticool”, prezintă un scaun de masă inteligent care are numeroase funcționalități și care permite unui părinte următoarele lucruri: să se regleze pe înălțime, să fie rotit și să poată fi înclinat. Toate aceste lucruri asigură confort atât pentru copil, cât și pentru părinți.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Materialele din care sunt confecționate astfel de scaune sunt ușor de curățat, anumite piese fiind detașabile, lucrul care crește ușurința igienizării.

De asemenea, un alt model de scaun adus în discuție de Dan Cruceru este unul 4 în 1. Acesta poate fi folosit de către copil și la masă, dar și la alte activități, obiectul adaptându-se odată cu ritmul de creștere al copilului.

Importanța unui scaun adecvat

Dan Cruceru spune că un scaun de masă pentru copil este foarte important deoarece îl face pe cel mic să înțeleagă faptul că momentul mesei este unul serios. De asemenea, „Taticool” recomandă ca părinții să ia un scaun de masă care se poate ajusta pentru ca cei mici să nu stea într-o poziție incomodă le care poate afecta coloana.

Citește și: VIDEO Ghiozdan de patru kilograme. Pericol sau nu? Care este răspunsul unuia dintre cei mai cunoscuți fizioterapeuți

Dan Cruceru le recomandă părinților să își lase copiii să încerce să mănânce siguri, dar să fie pregătiți pentru curățenia de după.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si