„Cel mai faimos influencer în domeniul parfumurilor a testat aerul românesc. Jeremy le-a făcut o surpriză de proporții fanilor, însă nici aceștia nu s-au lăsat mai prejos și i-au luat urma de cum acesta a aterizat. Vă spun doar atât, e posibil ca influncerul să fi fost cel puțin surprins de succesul pe care îl are în țara noastră. Priviți”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Jeremy Fragrance a testat aerul românesc

Cu alte cuvinte el este „tăticul” parfumurilor! Nicio esență de la raft nu a scăpat de nasul fin al lui Jeremy, care, de peste 10 ani testează și dă recenzii la aproape orice poate fi pulverizat.
Cu 1 milion de urmăritori pe Youtube și peste 2 milioane pe TikTok, Jeremy le-a făcut fanilor din România o surpriză de proporții.
Nici prin cap nu-i trecea însă lui Jeremy succesul de care se va bucura pe meleagurile noastre. Cum a aterizat, fanii parcă i-au și simțit mirosul.
Invitat la un eveniment din Afi Cotroceni, influencerul a trebuit să fie escortat din mijlocul sutelor de români care i-au luat urma, doar pentru a face măcar o poză cu regele parfumurilor.

Citește și: VIDEO- Cadouri de Crăciun cu bani puțini. Iată ce putem cumpăra cu un buget limitat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dar celebritatea, visul oricărui influncer, poate da uneori fiori reci pe șira spinării.
Jeremy a cunoscut faima după ce în 2014 a postat un video cu review-uri la câteva parfumuri. De atunci și până acum a testat aproape toate miresmele de la raft, a câștigat peste 5 milioane de dolari și și-a făcut fani în întreaga lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: